vrijdag 12 februari 2016

Finnenburg Mariahoeve afgesloten

 


Finnenburg Mariahoeve afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen


Finnenburg Mariahoeve afgeslotenDe rijweg van de Finnenburg Mariahoeve wordt opgebroken en daarom is de Finnenburg in beide richtingen afgesloten tijdens fase 1.


Het parkeerterrein van de flats Norenburg 147 t/m 243 blijft tot 21 maart bereikbaar via Finnenburg. In de week van 21 t/m 25 maart wordt asfalt in de Finnenburg aangebracht en is het parkeerterrein niet bereikbaar.


Stadsboerderij en volkstuinen blijven bereikbaar via Reigersbergenweg/Boekweitkamp.


Fietsers worden omgeleid via Hongarenburg-Norenburg-Denenburg-Reigersbergenweg


Duur afsluiting Finnenburg Mariahoeve: 


15 februari tot en met eind maart


Werkzaamheden fase 1 vinden plaats aan de Finnenburg.


Wat gaat er gebeuren?


– Op de plek van de huidige stoep wordt een vrij liggend fietspad aangelegd. Deze sluit aan op het eerder aangelegde fietspad;
– Naast het nieuwe vrijliggende fietspad wordt een nieuwe stoep aangelegd. – Het asfalt in de rijweg wordt opgebroken en vervangen door nieuw asfalt;
– De huisaansluitingen op het riool worden vernieuwd;
– De parkeervakken worden vernieuwd.


Duur afsluiting Finnenburg Mariahoeve : 


15 februari tot en met eind maart


Vragen of opmerkingen Finnenburg Mariahoeve afgesloten?


Heeft u tijdens de uitvoering vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer J. Sinke, via telefoonnummer: 06 – 55 84 41 44.
Krijgt u een antwoordapparaat? Spreek dan uw naam, vraag en contactgegevens in. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.
Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Den Haag via www.denhaag nl contact


 handje2www.denhaag nl contact


of op telefoonnummer 14 070 (op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur).


 handje2 (PDF file) Lees hier Brief aan de bewoners datum 29 januari 2016


 


Bron: » » Den Haag.nlInformatie Finnenburg Mariahoeve


Brief Gemeente aan de bewoners Finnenburg Mariahoeve
Datum: 29 Januari 2016


Onderwerp
Werkzaamheden Finnenburg-Boekweitkamp en Reigersbergenweg


Geachte mevrouw, mijnheer,


Den Haag groeit. Het aantal inwoners neemt toe en de stad verwelkomt steeds meer bezoekers en bedrijven. Om mee te groeien met de tijd moet de stad zich blijven vernieuwen. Net als elke andere stad heeft Den Haag ook onderhoud nodig. Ook bij u in de buurt.
Op maandag 15 februari 2016 beginnen we met het opknappen van de Finnenburg-Boekweitkamp en Reigersbergenweg. Er wordt een vrij liggend fietspad aangelegd, zodat fietsers niet meer op de rijbaan hoeven te fietsen. De werkzaamheden zijn verdeeld in twee fases om u en het verkeer zo min mogelijk te hinderen.


Wat gaat er gebeuren?


Fase 1 duurt van 15 februari tot en met eind maart. Werkzaamheden vinden plaats aan de Finnenburg.
– Op de plek van de huidige stoep wordt een vrij liggend fietspad aangelegd. Deze sluit aan op het eerder aangelegde fietspad;
– Naast het nieuwe vrijliggende fietspad wordt een nieuwe stoep aangelegd. – Het asfalt in de rijweg wordt opgebroken en vervangen door nieuw asfalt;
– De huisaansluitingen op het riool worden vernieuwd;
– De parkeervakken worden vernieuwd.
Wat betekent dit voor Fase 1:
– De rijweg van de Finnenburg wordt opgebroken en daarom is de Finnenburg in beide richtingen afgesloten tijdens fase 1. Het parkeerterrein van de flats Norenburg 147 t/m 243 blijft tot 21 maart bereikbaar via Finnenburg. In de week van 21 t/m 25 maart wordt asfalt in de Finnenburg aangebracht en is het parkeerterrein niet bereikbaar. – Stadsboerderij en volkstuinen blijven bereikbaar via Reigersbergenweg/Boekweitkamp.


Wat gaat er gebeuren?


Fase 2 duurt van eind maart tot en met eind april.


De werkzaamheden vinden plaats aan de Boekweitkamp, de kruising met de Reigersbergenweg en het d.1 Reigersbergenweg vanaf Boekweitkamp tot de stadsboerderij.
– In de Boekweitkamp komt een vrij liggend fietspad op de plek van de bestaande stoep;
– Naast het nieuwe fietspad wordt een nieuwe stoep aangelegd;
– Bij Boekweitkamp 18 t/m 150 wordt de nieuwe stoep aangelegd op een deel van de verworven grond van de voortuinen. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt op een strook van ca. 1,50 meter de begroeiing verwijderd.
– De kruising met de Reigersbergenweg wordt veiliger ingericht; – De tijdelijke fietsstrook wordt verwijderd en ingericht als parkeerstrook.
– De rijweg krijgt een nieuwe laag asfalt;
– De Reigersbergenweg richting stadsboerderij/volkstuinen wordt opnieuw bestraat.
Wat betekent dit voor u?


Fase 2:
– De rijweg van de Boekweitkamp en de kruising met de Reigersbergenweg worden afgesloten;
– De Reigersbergenweg vanaf de Finnenburg richting stadsboerderij/volkstuinen wordt afgesloten.
Omleiding Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Hofzichtlaan-het Kleine Loo-Loudonstraat-Stuyvesantplein en Juliana van Stolberglaan.


In fase 1 worden fietsers omgeleid via Hongarenburg-Norenburg-Denenburg-Reigersbergenweg.


In fase 2 worden fietsers omgeleid via Norenburg-Denenburg-Reigersbergenweg-het Kleine Loo-Carel Reinierszkade.
Tijdens fase 2 blijven stadsboerderij en volkstuinen voor fletsers bereikbaar via Populierendreef-en Schipholboog.
Toegankelijkheid ORAC’s / afgifte papier en grofvuil Door de werkzaamheden kan één ORAC-locatie (ondergrondse restafvalcontainer) in de Finnenburg niet worden geleegd. Deze wordt afgesloten. Op bijgevoegd kaartje is te zien welke container dit is.
Ook kunt u zien welke ORAC’s in de buurt voor u beschikbaar zijn.


In fase 1: het grofvuil kunt u aanbieden na het maken van een afspraak aan de zijde van de Hongarenburg, dit geldt .k voor de papier ophaaldag.


In fase 2: het grofvuil kunt u aanbieden na het maken van een afspraak aan de zijde van de Gerstkamp, dit geldt ook voor de papier ophaaldag.


Bereikbaarheid hulpdiensten Hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) moeten tijdens de werkzaamheden de bewoners goed kunnen bereiken. Parkeer daarom uw auto alleen in de parkeervakken, zodat de hulpdiensten er in geval van nood goed door kunnen.
Parkeren Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk om te parkeren in de Finnenburg en Boekweitkamp. Met borden wordt aangegeven waar en wanneer dit is. Ik verzoek u vriendelijk uw auto tijdens de werkzaamheden ergens anders te parkeren.


Informatie


Heeft u tijdens de uitvoering vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer J. Sinke, via telefoonnummer: 06 – 55 84 41 44. Krijgt u een antwoordapparaat? Spreek dan uw naam, vraag en contactgegevens in. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Den Haag via www denhaag nUcontact of op telefoonnummer 14 070 (op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur).


 


 


 Finnenburg Mariahoeve afgesloten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten