vrijdag 26 februari 2016

18 Mrt - Diabetes informatiemarkt - Nationale Diabetes Dag

 


Diabetes informatiemarkt


Diabetes informatiemarkt - Nationale Diabetes DagOp nationale diabetes dag bent u tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de diabetesinformatiemarkt van Koninklijke Visio, FIT en Well en de Nederlandse Obesitas Kliniek.


Laat uw ogen testen, bloedsuiker- en bloeddruk meten, woon informatieve presentaties bij en beleef sport en beweging. Mogelijkheden die het leven met diabetes kunnen veraangenamen en verrijken. Zorg voor uzelf!


Vrijdag 18 maart van 13.00 tot 16.00 uur


U kunt op vrijdagmiddag 18 maart zonder afspraak binnenlopen en er zijn geen kosten aan verbonden. Bepaalde activiteiten gaan op inschrijving, waarbij geldt vol is vol. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Visio in Den Haag via
T 088 585 92 00    of      denhaag@visio.org


Locatie: Visio, Bordewijklaan 3 (2591 XR) Den Haag


Visio Den Haag
Bordewijklaan 3
2591 XR Den Haag
088 585 92 00
denhaag@visio.org


Programma diabetesmarkt


• (Zorg)informatiemarkt
Dé plek voor antwoord op al uw vragen rondom diabetes. U vindt er uiteenlopende informatiestands waar u terecht kunt voor informatie, foldermateriaal en persoonlijke (hulp)vragen. Laat uw bloeddruk- en bloedsuiker meten om inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie.


• Hulpmiddelen
Prikpennen, bloedsuiker- en bloeddrukmeters; hulpmiddelen kunnen het leven met diabetes goed ondersteunen. Maak kennis met de mogelijkheden, ook wanneer u slechter ziet. Heeft u bijv. wel eens kennis gemaakt met een sprekende bloedsuikermeter?


• Visuele problemen als gevolg van diabetes
Een oogmeting geeft inzicht in de functionaliteit van het oog en richting voor eventuele behandeling of het gebruik van (visuele) hulpmiddelen zoals een bril of loep. Neem plaats in de stoel van de orthoptist. Of woon een van de voorlichtingen bij waar uitleg wordt gegeven over de oorzaken en gevolgen van diabetes en het (slechter) zien.


• Sport en bewegen
Sport en bewegen hebben een goede invloed op uw gezondheid in het algemeen en bij diabetes in het bijzonder. Slender You bewegingsbanken en Fame en cardioapparatuur maken bewegen voor een ieder toegankelijk en doeltreffend. Neem een kijkje of boek een gratis proefles.


• Voeding en diëtiek
Gezonder eten, maar niet alle lekkere dingen laten staan? Het kan!


• Voetzorg
Mensen met diabetes vormen, net als ouderen en mensen met de ziekte van Parkinson of reuma, een risicogroep als het gaat om voetproblemen. Ter preventie van (pijn)klachten is professionele voetverzorging van belang. Maak kennis met een gespecialiseerde diabetespedicure.


Leven met diabetes
De mededeling: “U heeft diabetes” komt voor veel mensen als een schok. De wereld lijkt in te storten; een chronische ziekte die nooit meer overgaat. Mensen met diabetes hebben een vergrote kans op een oogaandoening en lichamelijke klachten. Wat betekent het om diabetes te hebben? Ontdek wat u kunt doen om het leven met diabetes zo gezond, fit, aangenaam en verstandig mogelijk te leiden.


Informatie
U kunt op vrijdagmiddag 18 maart zonder afspraak binnenlopen en er zijn geen kosten aan verbonden. Bepaalde activiteiten gaan op inschrijving, waarbij geldt vol is vol. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Visio in Den Haag via
T 088 585 92 00 of denhaag@visio.org.



Visio Den Haag
Bordewijklaan 3
2591 XR Den Haag
088 585 92 00
denhaag@visio.org


Inloopspreekuur: elke dinsdag 09.00 – 12.00 uur.


Elke eerste dinsdag van de maand is er ICT- en computerinloopspreekuur van 09.00 tot 12.00 uur


Openbaar vervoer Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Trein – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Station Mariahoeve) Als u met de trein vanuit Den Haag aankomt, gaat u met de trap naar beneden. Onderaan de trap gaat U naar rechts.
LET OP: daar zijn meerdere traptreden (6) naar beneden.


Loop de gang door tot u weer bij een trap (7 treden) komt, deze gaat u op en u staat in de stationshal. U gaat rechtdoor, de schuifdeuren door naar buiten. Hier begint een geleidelijn, deze volgt u naar links. Deze blijft u volgen tot dat de geleidelijn stopt. Nu gaat u, aan u rechterhand, de rand van de plantenbak als geleidelijn gebruiken. Deze volgt u tot dat de geleidelijn weer kunt oppakken. De geleidelijn volgen tot aan de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een fietspad, dubbele rijbaan / dubbele trambaan / dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts: naar de oversteek van de Bordewijklaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn en een enkele rijbaan. Als u aan de overkant bent volgt u de geleidelijn linksaf. Als de geleidelijn stopt moet u rechts af de rolstoelhelling oplopen. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt. En een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie.


Let op! De receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Trein vanuit Leiden: u stapt uit de trein, gaat de trap af naar beneden. Onderaan de trap gaat u naar rechts en volgt bovenstaande route vanuit de stationshal richting Visio.


Tram – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Komt u met tram 6 vanuit de richting Centraal Station dan stapt u bij de halte Aegonplein uit. Ga met uw rug richting de tram staan. Ga naar rechts en loop het perron af. Onderaan het perron draait u naar links. Nu staat u bij de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts. U loopt tot aan de oversteek, dit is de Bordewijklaan. Deze oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn en een enkele rijbaan. Als u aan de overkant bent volgt u de geleidelijn linksaf. Als deze stopt gaat u rechts de rolstoelhelling op. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt. En een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie.
LET OP: de receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Komt u met tram 6 vanuit de richting Leidschendam dan stapt u bij de halte Aegonplein uit. Ga met uw gezicht richting de tram staan. Ga naar rechts en loop het perron af. Onderaan het perron gaat u naar links en staat u voor de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een dubbele trambaan, dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts en loopt u tot aan de oversteek. Dit is de Bordewijklaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn dubbele rijbaan. Als u aan de overkant bent volgt u de geleidelijn naar links. Als deze stopt moet u rechts af de rolstoelhelling oplopen. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt. En een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie.
LET OP: de receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Bus – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Komt u met bus 24 vanuit de richting Centraal Station dan stapt u bij de halte Aegonplein uit (eind halte, station Mariahoeve). Ga met uw rug richting de bus staan en loopt rechtdoor richting het station dit is aangegeven met een geleidelijn. (U komt dan langs een telefooncel en een brievenbus). U volgt de geleidelijn naar rechts. Deze blijft u volgen tot dat de geleidelijn stopt. Nu gaat u, aan u rechterhand, de rand van de plantenbak als geleidelijn gebruiken. Deze volgt u tot dat de geleidelijn weer begint. De geleidelijn volgen tot de oversteek Hofzichtlaan. De oversteek bestaat uit een fietspad, dubbele rijbaan / dubbele trambaan / dubbele rijbaan / fietspad / stoep. Als u overgestoken bent, volgt u de geleidelijn naar rechts en loopt u tot aan de oversteek, dit is de Bordewijklaan. De oversteek bestaat uit een dubbele rijbaan, brede middenberm met geleidelijn en enkele rijbaan. Als u aan de overkant bent, volgt u de geleidelijn linksaf. Als deze stopt moet u rechts af de rolstoelhelling oplopen. Boven de rolstoelhelling bevinden zich twee deuren; een deur waarvoor die wordt geopend als u op de rode knop drukt en een draaideur. U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. De receptie bevindt zich aan uw rechterhand, voorbij de lift. Er is in het pand ook een geleidelijn aanwezig richting deze receptie. LET OP: de receptie is niet zichtbaar wanneer u de deur passeert.


Met de auto – Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag


Vanuit de richtingen Rotterdam (A13), Utrecht (A12)/Utrechtsebaan borden Den Haag volgen. Neem de afslag Bezuidenhout/Mariahoeve. Borden Mariahoeve volgen. Volg de Schenkkade (die overgaat in IJsclubweg, Boekweitkamp en Finnenburg) tot Hofzichtlaan (kruising met Trambaan). Rechtsaf en bij de eerste stoplichten weer rechts. Dit is de Bordewijklaan.


Komt u vanuit de richting van de N44 (Wassenaar). Op de N44/Rijksstraatweg moet u voor het viaduct, afslag Bijhorst, linksaf. U rijdt nu op de Zijdeweg. U gaat met de bocht mee naar rechts, richting Mariahoeve. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf de Hofzichtlaan op.
Op Hofzichtlaan, bij de vierde stoplichten, rechtsaf naar de Bordewijklaan (dit zijn de stoplichten voor het NS viaduct). U bent gearriveerd.


Komt u vanuit de richting Amsterdam (de A4) dan neemt u de afslag Wassenaar (afslag 8). Ga na de tweede tunnel (bij de stoplichten ) linksaf. Volg de borden Den Haag en ga bij de stoplichten met de bocht mee naar rechts. Na het treinviaduct krijgt u stoplichten, bij deze stoplichten links voorsorteren en linksaf gaan (dit zijn de tweede stoplichten). Dit is dan de Bordewijklaan.


Bij het gebouw is GEEN parkeerruimte beschikbaar.
U kunt uw auto bij de kruisjes op het kaartje parkeren. Dit zijn gratis parkeerplaatsen.


Bron: » »handje2Visio Den Haag


Diabetes informatiemarkt – Nationale Diabetes Dag



18 Mrt - Diabetes informatiemarkt - Nationale Diabetes Dag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten