zondag 14 februari 2016

19 Feb - Stichting Vrolijk Werk - Winter Wol School

 


Stichting Vrolijk Werk - Winter Wol SchoolStichting Vrolijk Werk organiseert de Winter Wol School, doe je mee?


Altijd al iets willen maken voor uzelf, een (klein)kind, of iemand anders? Nu kan het tijdens de Winter Wol School. Iedereen die het leuk vindt om met wol te werken, is van harte welkom. Ervaring is niet nodig en meedoen is helemaal gratis. Stichting Vrolijk Werk zorgt voor alle materialen.


Tijdens de Winterschool van Mariahoeve kun je (leren) haken en breien bij de Winter Wol School van Vrolijk Werk. Lijkt het je leuk om onder het genot van een kopje koffie of thee een eigen muts of sjaal te haken of breien? Doe dan gezellig mee en meld je aan!


»»Klik hier op om je aan te melden voor de Winter Wol School 
of via stuur een email naar;  info @ stichtingvrolijkwerk.nl
Als je ons liever gelijk even belt: 06 – 42694616


Wanneer: 


Vrijdag 19 februari van 14.00 uur tot 15.30 uur


Adres: Kleine Loo 364 – Den Haag (Naast de hoofdingang van het winkelcentrum Mariahoeve tegenover de tramhalte)
Kosten: Geen
Deelname is gratis, wij verzorgen alle materialen.


 


———————————–


Voor meer info Stichting Vrolijk Werk


Stichting Vrolijk Werk is een kleinschalige en duurzame werkplaats voor vrouwen. Wij geloven erin dat wanneer vrouwen samenwerken er een speciale sfeer ontstaat die anders is dan wanneer er mannen bij betrokken zouden zijn. Wij geloven er ook in dat deze vrouwendynamiek een helende werking kan hebben. We richten ons daarom uitsluitend op vrouwen.


 Stichting Vrolijk Werk. De werkplaats en tuin van stichting Vrolijk Werk liggen in het stadsdeel Haagse Hout van de gemeente Den Haag. We willen graag in verbinding staan met de buurt en met de mensen in onze directe omgeving. Daarom hebben vrouwen uit Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout en Marlot voorrang. Laat je hierdoor niet belemmeren als je in een andere wijk woont, maar meld je gewoon aan!


 Stichting Vrolijk Werk. Wij willen vrouwen die op dit moment niet (kunnen) deelnemen aan het werkende leven, vrouwen met een beperking en vrouwen die eenzaam zijn graag weer in hun kracht laten komen. Wij weten uit eigen ervaring hoe waardevol het voor mensen is om zinvol bezig te zijn. Om te zien hoe je inspanningen ertoe doen. Dat je blij kunt worden van mooie eindresultaten, dat je daar trots op kunt zijn en er zelfvertrouwen van krijgt. We hebben een groep mensen voor ogen met daarin vrouwen met verschillende uitdagingen en talenten, zodat we elkaar kunnen aanvullen en vanuit verschillende hoeken kunnen helpen.



19 Feb - Stichting Vrolijk Werk - Winter Wol School

Geen opmerkingen:

Een reactie posten