woensdag 17 februari 2016

28 Feb - Victor Mids Mindf*ck Leidsenhage

 


Victor Mids Mindf*ck Leidsenhage


Victor Mids Kun jij Victor Mids / Mindf*ck ontmaskeren?


Direct na afloop van zijn voorlopig laatste show, bezoekt Victor Mids Leidsenhage. Victor verzorgt een 60 minuten durend programma met een grote interactie met het aanwezige publiek.


Zin in een dinerbon?


Ben je op zondag 28/2 in Leidsenhage en heb je een aankoop gedaan, let dan goed op want jouw kassabon kan wel eens een hele lekkere dinerbon waard blijken te zijn.
Bonnen zijn beschikbaar gesteld door Restaurant Volle Maan en Gina restaurant. Victor zorgt voor een verrassende ‘omtovertruc’.


Al vanaf zijn vierde verslaafd aan goochelen. Was in 2007 te zien als kandidaat in De Nieuwe Uri Geller en presenteerde in 2015 met succes zijn eigen debuutprogramma Mindf•ck. Combineert inventieve trucs en vingervlugheid met kennis die hij opdeed tijdens zijn studie medicijnen.


Het jubilerende winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg, verrast het winkelend publiek dit jaar met extra opzienbare optredens. Op zondag 28 februari wordt niemand minder dan Victor Mids ontvangen.


De grote sensatie van het afgelopen jaar kent een succesvol vervolg in de maanden januari en februari 2016. Met 8 shows op TV verbaast


VICTOR MIDS, beter bekend als MINDF*CK. In zijn eerste show wist hij niemand minder dan MATTHIJS VAN NIEUWKERK stomverbaasd te laten staan en in de tweede show waren THE COMMON LINNITS ‘het slachtoffer’ met weergaloze acts.


Hij wordt stiekem al vergeleken met de grootste illusionist DAVID COPPERFIELD.


Direct na afloop van zijn voorlopig laatste show, bezoekt Victor Mids Leidsenhage. Victor verzorgt een 60 minuten durend programma met een grote interactie met het aanwezige publiek.


De aanvang is om 14.30 uur.


Locatie: Plein Rozemarijn (tussen de Hema en C&A).


 


https://youtu.be/qzUqTtK61zg


 


Victor Mids


Victor Mids geboren op 13 mei 1986 in Delft, pseudoniem van Victor Middelkoop, is een Nederlands illusionist. Hij studeerde in 2013 af als basisarts


Biografie


Middelkoop begon al op jonge leeftijd met goochelen. Op vierjarige leeftijd kreeg hij een goocheldoos. Hij was in 2007 deelnemer in het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller. Hij werd wekelijkse gast in de Freaknacht en voorspelde de tussenstand van Serious Request in 2009. In 2013 rondde Middelkoop zijn studie Geneeskunde af. Hij voert het beroep van arts niet uit, maar beweert zijn kennis over de zintuigen en de hersenen te gebruiken voor zijn illusies.


Op 5 januari 2015 begon zijn programma Mindf*ck van AVROTROS, waarin hij beweert trucs en neuropsychologische experimenten uit te voeren. Ook legt hij uit hoe het brein kan worden beïnvloed. Volgens wetenschapsfilosofen Hans Dooremalen en Herman de Regt zijn de wetenschappelijke claims die Middelkoop doet in Mindf*ck echter onzin. Naar de tweede uitzending keken 763.000 Nederlanders. Victor Mids zegt geen gebruik te maken van acteurs.


Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.


‘Ik snap niet hoe hij het doet. Ongelofelijk.’ – Uri Geller


‘Victor Mids, de man die alles kan.’ – Giel Beelen


‘Een unieke combinatie van wetenschap en magie.’ – Dr. J.F. Lange


 


Bron: » » handje2Victor Mids


 


 


 


 


 


 28 Feb - Victor Mids Mindf*ck Leidsenhage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten