dinsdag 16 februari 2016

26 Feb - Modeshow en musical - De Meidenclub

 


Modeshow en musical op 26 februari  – De Meidenclub


Modeshow en musicalIn de afgelopen weken hebben de meiden van de meidenclub Mariahoeve hard gewerkt om kleding te pimpen.


Zij willen dit aan jullie showen in een echte modeshow.


Op 26 februari 2016 gaan zij de catwalk op in het Diamant theater. Aansluitend is er een musical van kinderen uit de wijk.


Kom je ook kijken?


Voor meer informatie:
Bel of mail naar Tin-Nio de Kievit:
070-2052450 of e: t.dekievit@voorwelzijn.nl


Datum:       Vrijdag 26 februari 2016
Wat:             modeshow en musical
Waar:          Diamanttheater
Toegang:    gratis
Hoe laat:     half 4 tot half 5


Adres modeshow en musical:
DiamantTheater – Diamanthorst 183 – 2592 GD Den Haag – 070-3004810


Om samen te komen met vriendinnen is voor elke jongedame fijn. De clubs zijn er voor de meiden om elkaar te leren kennen, om echte meisjesdingen te doen, vriendschappen op te bouwen, samen te dromen en te ontdekken. Omdat de meiden samenkomen eens per week kunnen zij met elkaar hun talenten ontdekken, vriendschappen opbouwen en ideeën uitwisselen.


Voor kinderen is het belangrijk om met leeftijdsgenootjes om te gaan, hierdoor stimuleren de kinderen elkaar in hun ontwikkeling. Daarom besteden we vanuit Voorwelzijn aandacht aan de sfeer en invulling bij de clubs om dit zo goed mogelijk te kunnen faciliteren.


De kosten van de clubs zijn 1,- per keer en met een ooievaarspas kost het 0,50 cent. Dit is om de spulletjes, de limonade, koekjes en fruit te vergoeden.


Voor informatie over de 2 clubs voor meiden van 6-8 jaar en 9-12 jaar kunt u contact opnemen met Tin-Nio de Kievit (t.dekievit@voorwelzijn.nl) . Voor informatie over Superwoman kunt u contact opnemen met Esther Kornaat (e.kornaat@voorwelzijn.nl).


De clubs worden begeleid door de agogen* van Voorwelzijn en vinden plaats in het buurtcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155, 2592 TH Den Haag.
(agoog is iemand die zich voor zijn beroep toelegt op de opvoeding en vorming van personen die maatschappelijk en cultureel ondersteuning en begeleiding nodig hebben; welzijnswerker)


 


 


 


 


 


 26 Feb - Modeshow en musical - De Meidenclub

Geen opmerkingen:

Een reactie posten