donderdag 18 februari 2016

1 Mrt - Samen voordeel van de zon - Haagse Hout

 


Samen voordeel van de zon! – Bezuidenhout – Mariahoeve


Samen voordeel van de zonIn Haagse Hout wordt steeds meer voordeel uit de zon gehaald! En Aegon helpt u een handje en stelt haar dak beschikbaar voor zonnepanelen. Door de gemeente wordt een deel van ’t Oor (Loolaan) omgedoopt tot Zonneveld.


Daarnaast zijn meer bewoners die (samen) zonnepanelen plaatsen. Maar…wat is de stand van zaken van deze projecten? Wat heb ik hier als bewoner aan? En hoe kan ik met mijn buren zonnepanelen plaatsen?


Wij informeren u graag over deze projecten en laten een bewonersgroep aan het woord die al zonnepanelen heeft geplaatst. Daarom nodigen wij u van harte uit voor de bijeenkomst “Samen voordeel van de zon!” op dinsdag 1 maart bij Aegon, Aegonplein 50 in Den Haag (naast N.S. station Mariahoeve).


Programma Samen voordeel van de zon 1 maart 2016:
17.30 – 18.00 uur Inloop
18.00 – 18.45 uur Kleine maaltijd
18.45 – 19.00 uur Opening dagvoorzitter en welkomstwoord door stadsdeeldirecteur Haagse Hout, Lilianne Blankwaard
19.00 – 20.00 uur Initiatiefnemers aan het woord:


Aegon informeert u over het beschikbaar stellen van hun dak voor zonnepanelen voor de aangrenzende bewoners.


Om voordeel te hebben van deze zonnepanelen dient u te wonen in een van de volgende postcodegebieden: 2591, 2592, 2593, 2594, 2272 of 2273


Een bewonersgroep uit de Jacob Mosselstraat vertelt over hun ervaringen om samen zonnepanelen op het dak te plaatsen.


Gemeente Den Haag informeert u over de ontwikkelingen rondom
’t Oor. Een deel van het gebied wordt een Zonneveld en een deel komt ter beschikking van een duurzaam initiatief van bewoners waar zij in de loop van 2016 op kunnen inschrijven.


20.00 – 20.30 uur Gelegenheid tot napraten en informatie uitwisseling . Informatie over initiatieven van de gemeente en bewoners is aanwezig.


Samen voordeel van de zon. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis maar u wordt verzocht u wel vooraf aan te melden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar haagsehout@denhaag.nl.


 


Bron: » » denhaag.nl.


 


 


 


 


 1 Mrt - Samen voordeel van de zon - Haagse Hout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten