maandag 8 februari 2016

20 Feb - Daria Ionkina - Jong Talent op het Concertpodium

Daria Ionkina – Jong Talent op het Concertpodium


Zaterdag   20 Februari 2016             15:00 uur
Daria Ionkina / piano
Zij speelt werken van o.a. J.S. Bach en R. Schumann


Daria Ionkina - Jong Talent op het ConcertpodiumOp zaterdag 20 februari a.s. organiseert Maria Starke – Milkó in samenwerking met KunstPost het tweede concert in een serie van vier waarbij zeer begaafd jong talent te beluisteren is op het Concertpodium. 


Het concert begint om 15:00 uur in de Christus Triumfator Kerk, hoek Laan van Nieuw Oost-Indie / Juliana van Stolberglaan 154. Deze kerk ligt op loop afstand van het station Den Haag Centraal en voor de deur zijn haltes van de buslijn 23 en van de tramlijnen 2 en 6. In het weekend kan men in de directe omgeving vrij parkeren.


Dit tweede concert is een recital van de jonge pianiste, Daria Ionkna. Ze speelt werken van onder andere J.S. Bach, Beethoven, Shostakovich, Tchaikovsky en Schumann. Een palet van muzikaal genot! 


Zelden wordt er een concertserie aangeboden van zo’n hoog niveau, met bijzonder begaafde jonge musici met interessant repertoire, op een  locatie met een goede akoestiek en dan ook nog op een prettig tijdstip voor zo een aantrekkelijke prijs! 


We hebben het voor elkaar gekregen om de prijzen hetzelfde te houden: maar €7.50 voor volwassenen en slechts €2.50 voor kinderen tot 12 jaar. 


Om zeker te zijn van een plaats, kunt u kaarten reserveren: per e-mail  concerten@kunstpost.nl  of telefonisch op 070-383 27 96.


Neem al uw familie, vrienden en kennissen mee en wij bezorgen u een onvergetelijk concert, uitgevoerd door jonge, uiterst begaafde musici. Genieten gegarandeerd! We zien uw reserveringen tegemoet en graag tot ziens bij het concert.


Wat zijn de kosten?


Entree volwassenen:              €7.50 per concert;
Kinderen tot 12 jaar:              €2.50 per concert.


Reserveren / bestellen?


e-mail: concerten@kunstpost.nl of bel 070-383 27 96


Na ontvangst van uw betaling krijgt u de abonnementen gratis thuis bezorgd.


Bron: » » Kunstpost.nl



 


 


 


 


 


 


 



20 Feb - Daria Ionkina - Jong Talent op het Concertpodium

Geen opmerkingen:

Een reactie posten