maandag 8 februari 2016

5 Mrt - Kracht on Tour komt naar Den Haag

Kracht on Tour komt naar Den Haag op 5 maart


En staat in het teken van vrouwen, financiële onafhankelijkheid en ondernemerschap


Kracht on Tour komt naar Den HaagWil jij (weer) aan het werk, een eigen bedrijf starten, meer weten over opleidingsmogelijkheden, het ontwikkelen van je talenten of in contact komen met andere vrouwen? En woon jij in de regio Haaglanden?
 
Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan Kracht on Tour, het congres voor krachtige vrouwen!


Kracht on Tour komt naar Den Haag


Op 5 maart vindt de Haagse editie van Kracht on Tour plaats in Madurodam in Den Haag. Kracht on Tour is een initiatief van Minister Bussemaker (Ministerie van OC&W) om aandacht te vragen voor het belang van economische zelfstandigheid van vrouwen. Het voornaamste doel van Kracht on Tour is bewustwording creëren bij vrouwen rondom het belang van economische zelfstandigheid. Dit gebeurt door vrouwen op een positieve manier te inspireren, te laten ontdekken welke krachten en talenten ze hebben en vooral door hen met elkaar in gesprek te laten gaan en rolmodellen in te zetten, met wie ze zich kunnen identificeren.


Daarnaast worden binnen Kracht on Tour concrete afspraken gemaakt over het verbeteren van de positie van vrouwen in de regio. De Kracht on Tour bijeenkomst op 5 maart in Madurodam wordt een combinatie van workshops, muziek en inspirerende sprekers en is bedoeld voor vrouwen die hun talenten willen ontdekken, benutten en verzilveren om een sterkere positie in de maatschappij in te nemen.


Programma Kracht on Tour komt naar Den Haag


»»Hier aanmelden    »» (Aanmelding Kracht on Tour Den Haag)


12:30 Gratis bezoek aan Madurodam


13:30 Inloop en registratie
Maak vast kennis met de andere deelnemers en kies twee van de vijf inspirerende workshops, waaraan je later op de dag kunt deelnemen. En bezoek vast de informatiemarkt. Hier staan diverse, voor jou relevante organisaties!


14:15    Openingsact door Rajae El Mouhandiz


14:25    Start plenaire programma
Onder leiding van onze dagvoorzitter Marianne van den Anker.


14:30   Prikkelende column door Funda Müjde


14:45    In gesprek met …
De verschillende deals worden toegelicht. Dat zijn afspraken die gemaakt zijn met lokale partijen om financiële onafhankelijkheid in Den Haag en het Westland op de kaart te zetten voor vrouwen. 


15:05    Een persoonlijk interview met een inspirerende ondernemer.


15:25    Inspirende workshops, ronde 1


16:10   Inspirende workshops, ronde 2


17:00   Borrel


18:00   Afsluiting Kracht on Tour


Kracht on Tour komt naar Den Haag


Workshops Kracht on Tour komt naar Den Haag


1. Workshop: Hoe presenteer ik mijzelf op een netwerkbijeenkomst?
Veel mensen vinden het spannend om tijdens een netwerkbijeenkomst op mensen af te stappen. In deze workshop krijg je praktische tips en trics om die angst te overwinnen en zonder schroom op iemand af te stappen. Je leert in deze workshop onder andere: een hand geven, oogcontact maken en de juiste houding en gedrag toe te passen.


2. Workshop: Bluffen voor ondernemende vrouwen, Less buts, more guts!


Zonder blozen laten zien wie je bent! Bluffen heeft niets te maken met je mooier voordoen dan je bent. Maar wel met laten zien wie je bent en wat je kunt, zonder aarzeling en zonder bescheidenheid. Tijdens deze workshop leer je hoe je zelfvertrouwen kunt uitstralen en jezelf krachtig kunt presenteren met woorden en lichaamstaal. Wij noemen dat bluffen zonder te blozen. Voor mannen een tweede natuur, voor vrouwen vaak een opgave.


3. Workshop: de eerste stappen op de arbeidsmarkt, Randstad
Tijdens deze workshop geven we deelnemers handvatten in de zoektocht naar een uitdagende baan. Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod: – Ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt
– Hoe ziet een goed CV eruit?
– Competenties: waar ben jij goed in? (Hoe beschrijf je dit op een CV, en hoe koppel je competenties aan de praktijk?) – T-Scan: hoe kom jij over op social media


4. Workshop: etiquette op de werkvloer, Anne-Marie van Leggelo
Goede manieren geven ons zekerheid. Omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn voortdurend in beweging. Tegelijk dreigen een aantal waarden en normen in onze overvolle en razendsnelle samenleving verloren te gaan. Etiquetteregels kunnen antwoord geven op vragen die ons op dit gebied in het dagelijks leven bezig houden.


5. Workshop: Succesvol ondernemer worden.


Kamer van Koophandel Wat komt er allemaal kijken bij het starten of overnemen van een onderneming? De Kamer van Koophandel biedt informatie en inspiratie om de start van uw bedrijf tot een succes te maken.


 


 


 5 Mrt - Kracht on Tour komt naar Den Haag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten