donderdag 1 oktober 2015

7 Okt - Opening nieuwe locatie Pimp your portiek

Datum: 7 oktober
Activiteit: Opening nieuwe locatie Pimp your portiek
Plaats: Mariahoeve – Den Haag
Tijd:  14.00 uur
Adres: Robijnhorst 191
Contact:  Benjamin Dijkhuizen (Haag Wonen) / Petra Ratelband (VOORwelzijn)
Toegang: Iedereen van harte welkom bij het openhuis met een drankje en knabbeltje


 Opknapbeurt voor portieken in Mariahoeve



In Mariahoeve worden portieken opgeknapt. Dat doen de enthousiaste bewoners met Haag Wonen door het project ‘Pimp Your Portiek’  Gestart in november 2014 in samenwerking met de gemeente Den Haag, Staedion Vestia en het ROC Mondriaan aan de Roggekamp 66 is dit project nu verhuisd naar Robijnhorst 191.



Haagse kracht

Volgens wethouder Ingrid van Engelshoven hebben alle betrokken partijen baat bij deze vorm van samenwerking. “Ik hoop dat we op deze manier nog veel meer kunnen doen. Want het is een heel mooi voorbeeld van hoe we met elkaar kunnen samenwerken, zodat we Haagse kracht benutten en er voor ons allemaal een net iets mooiere stad van  maken.” 


Hieronder een fotoreportage. (klik op het plaatje voor de grotere afbeelding)



 



 


Volgende week woensdag 7 oktober om 14:00 houden we een kleine opening van de Robijnhorst 191. We hebben hiervoor de hele buurt uitgenodigd om een schilderij te maken. Ook is dan het schoonmaakbedrijf aanwezig en zijn de studenten er die meewerken aan het project Pim your portiek! Er is niet echt een programma, meer een openhuis met een drankje en knabbeltje.



7 Okt - Opening nieuwe locatie Pimp your portiek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten