dinsdag 6 oktober 2015

14 Nov - Gratis advies oog problemen door diabetes

Locatie: Bordewijklaan 3, 2591 XR  Den Haag   (» zie kaart⇓)
Ook bereikbaar met openbaar vervoer:
Tram lijn 6 halte Aegonplein –
Bus 24   eind halte, Station Mariahoeve – 
Trein: Station Mariahoeve
Datum: 14  november 2015
Tijd:       10.00 uur tot 13.00 uur


Slecht zien als gevolg van diabetes. Wat nu?


U kunt op zaterdag 14 november 2015, van 10.00 uur tot 13.00 uur, gratis en zonder afspraak terecht


Mensen met diabetes hebben een vergrote kans op een oogaandoening. Wereldwijd stijgt het aantal mensen met een visuele beperking. Een visuele beperking hebben betekent niet per definitie afhankelijk zijn. Het blijft het goed mogelijk om zelfstandig te functioneren. Visio ondersteunt bij het opnieuw leren benutten van mogelijkheden en het aanleren van vaardigheden. 


Speciaal gratis inloopspreekuur op Wereld Diabetes Dag


Op Wereld Diabetes Dag, zaterdag 14 november van 10.00 uur tot 13.00 uur, organiseert Visio in Den Haag een speciaal inloopspreekuur voor mensen met visuele problemen als gevolg van diabetes. Mensen kunnen zonder afspraak terecht voor advies en informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van lezen en andere hulp(middelen). Want ook als u een visuele beperking heeft, blijft het mogelijk om teksten en boeken te lezen. Zo zijn er verschillende hulpmiddelen, waaronder loepen, loepbrillen, beeldschermloepen of auditieve middelen.
 


Inspiratie en ervaren


Hoe redt u zich thuis met koken, op straat, of in uw vrije tijd als u slechtziend of blind bent? Situaties die mogelijk vragen om nieuwe vaardigheden, hulpmiddelen of een stukje loslaten. Dit vraagt soms om aanpassing, maar hoe?! Onze collega’s laten u graag kennismaken met allerlei mogelijkheden.
 


Informatie


U kunt op zaterdag 14 november 2015 zonder afspraak terecht. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Visio Revalidatie & Advies in Den Haag via T 088 585 92 00 of denhaag@visio.org


Kaart



 


 



14 Nov - Gratis advies oog problemen door diabetes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten