donderdag 29 oktober 2015

28 Nov - Ooievaars Kunst Cultuurfestival 2015

Ooievaars Kunst Cultuurfestival 2015


Het Ooievaars Kunst Cultuurfestival is hét gratis kunst- en cultuurfestival voor iedereen, maar speciaal voor mensen met een Ooievaarspas in Den Haag en omstreken. Pashouders maken gratis kennis met allerlei leuke culturele activiteiten.
Dat kan door het volgen van workshops, het bekijken van optredens, het bezoeken van de informatiebeurs en nog veel meer.


Gratis workshops


Ooievaars Kunst Cultuurfestival mariahoeveDoe mee aan leuke actieve workshops voor alle leeftijden. Het aanbod is groot: zang, dans, muziek, tekenen, schilderen en nog veel meer.


Ooievaars Kunst Cultuurfestival


Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld samen muziek maken, is er een musical workshop voor jong en oud en dans voor alle leeftijden. En wat dacht je van een workshop goochelen!


Informatiemarkt


Op de kunst- en cultuur informatiemarkt ontdekt u welke mooie aanbiedingen er zijn voor uitstapjes en cursussen. U maakt kennis met allerlei aanbieders van kunst- en cultuuractiviteiten. Zo raakt u nog beter op de hoogte van welk cultuuraanbod u met uw Ooievaarspas in Den Haag en omstreken het hele jaar door met korting kan profiteren.


Ooievaars Kunst Cultuurfestival   Podium


Midden in het atrium van het stadhuis is het podium, waar u de hele middag van mooie optredens kunt genieten. Van 13 uur tot 17 uur is er een doorlopende, zeer afwisselende programmering voor jong en oud. Er zijn dansvoorstellingen, muzikale optredens en voorstukjes van culturele programma’s.


Ooievaars Kunst Cultuurfestival  En verder…


Dit jaar is het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival weer vlak voor de feestdagen. En dit vieren we graag met u. In onze kerst fotostudio kunt u met het hele gezin op de foto en krijgt u uw persoonlijke kerstkaart mee naar huis. En met de gratis tombola kunt u mooie prijzen winnen als u een workshop heeft gevolgd!


» Ooievaars Kunst Cultuurfestival


Op de kunst- en cultuur informatiemarkt kunt u alvast ontdekken wat u allemaal kunt doen met uw Ooievaarspas; niet alleen tijdens het festival, maar ook erna!


Om 13.00 uur wordt het festival officieel geopend door wethouder Rabin Baldewsingh. Daarna kunt u meedoen aan een uitgebreid aanbod van gratis workshops, genieten van optredens op het grote podium en als u deelneemt aan een workshops kunt u mooie prijzen winnen in de tombola.



28 Nov - Ooievaars Kunst Cultuurfestival 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten