vrijdag 2 oktober 2015

10 Okt - Boeken kleding en talentenveiling

 


mariahoeveboekenbeursDatum:  10 oktober 2015
Activiteit:  Boeken kleding en talentenveiling
Plaats: Christus Triumfatorkerk
Tijd: van 11 uur tot 16 uur
Adres: Juliana van Stolberglaan 154 – 2595 CL  Den Haag
Toegang: gratis


Nu er dit jaar geen bazaar komt, is er naarstig gezocht naar een goed en leuk alternatief. Iets anders, waar we net zo veel plezier aan hopen te beleven als aan de vertrouwde bazaar. Iets wat net zo bijdraagt aan de onderlinge verbinding , de saamhorigheid versterkt en wat ook nog voldoende opbrengt om bij te dragen aan een goed doel en aan de wijkkas.


Verhalen over een Talentenveiling in een van de andere kerken in Den Haag en een kijkje in d e “keuken” daar waren voldoende om heel enthousiast te raken. En dat hopen we ook bij u op te roepen . Iets geheel anders, maar ook zo ontzettend leuk! Wat houdt het dan in zo’n talentenveiling? Geen aanbod en verkoop van spullen waar ons huis vaak al vol mee staat, maar diensten en talenten om van te genieten en om elkaar weer eens op een heel andere manier te ontmoeten.


Om wat voorbeelden te noemen:


  1. Diensten aanbieden: avondje oppassen, organiseren van een diner, een stads – park – bos – of strandwandeling , belastingformulieren invullen etc. etc.

  2. Diensten vragen: Schuurtje schilderen, naaiklusjes , tuinwerkzaamheden etc. etc.

  3. Aanbod van: Pan erwtensoep, zelfgemaakte appeltaart, kaarten etc. etc. Enkele praktische voorbeelden: Meneer X biedt aan uw belastingformulier in te vullen voor € ….., — .

U kunt hierop bieden en bij de hoogste bieder komt meneer X uw belastingformulier invullen. Mevrouw Y biedt een 3 – gangendiner aan voor 4 personen, prijs € 2 0, — p.p. De kosten van het diner zijn voor mevrouw Y (haar bijdrage). Meneer Z wil graag dat zijn slaapkamer gewit wordt.


mariahoevetriomfatorkerHij stelt een bedrag voor dat hij wil betalen en betaalt dat op de veiling. De kosten van het materiaal zijn voor zijn rekening. Iema nd stelt zijn/haar schilder diensten hiervoor beschikbaar en geeft daarmee zijn/haar bijdrage.


Volop mogelijkheden dus! Voor elk talent! Verras ons allen met uw talent en uw creativiteit , laat uw fantasie de vrije loop en draag uw steentje bij aan deze ta lentenveiling . Opbieden tegen elkaar onder leiding van de veilingmeester is bovendien een gezellig, leuk en ontspannen spel. Wij hopen dat we u al een beetje warm hebben kunnen maken voor d eze nieuwe activiteit. Vol verwachting kijken wij uit naar uw creatieve ideeën. Na de zomervakantie komen wij hier graag op terug. Ondertussen heeft u rustig de tijd om uw talenten op een rijtje te zetten. Als datum voor dit veiling spektakel hebben wij zaterdag 10 oktober gekozen



10 Okt - Boeken kleding en talentenveiling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten