maandag 19 oktober 2015

29 okt - Huiswerkbegeleiding Wijkcentrum Bezuidenhout

huiswerkbegeleiding haagse hout


Huiswerkbegeleiding Wijkcentrum Bezuidenhout


Huiswerkbegeleiding: je kind krijgt (ineens) heel veel huiswerk. Het valt allemaal niet mee en je kind moet ook nog eens uitzoeken wat de beste manier is om het huiswerk te leren en vooral ook hoe het huiswerk maken en leren gepland moet worden. Een beetje huiswerkbegeleiding zou dan wel fijn zijn.


Voor wie:    Alle kinderen van groep 5-8 (gratis)
Wanneer:  Elke donderdag,
Tijd:   15.00 uur t/m 16.30 uur (inloop tot 15.30 uur).
Waar:         Wijkcentrum Bezuidenhout,
Johannes Camphuijsstraat 25 (naast ’t speeltuintje)
Begeleiders aanwezig van het ROC Mondriaan


Je krijgt begeleiding in: Rekenen, Taal, Topografie, Werkstuk, Spreekbeurt, Boekbespreking etc. Eigen huiswerk meenemen is gewenst.


Voor meer info kunt u bellen naar de I shop: 070 – 205 2560


 


 



 


Huiswerkbegeleiding


Huiswerkbegeleiding is iets anders dan bijles. Bijles betreft vooral het bijspijkeren van veelal een vak, terwijl huiswerkbegeleiding het functioneren van de leerling op school als geheel als uitgangspunt neemt voor het doorvoeren van verbeteringen.


Iedere ouder weet uit eigen ervaring wel dat het begeleiden van de eigen kinderen niet altijd even makkelijk is en zeker ook niet altijd even effectief. Daarnaast heb je als ouder ook niet altijd zicht op effectieve leermethoden die voor jouw kind geschikt zijn. In dergelijke gevallen kan huiswerkbegeleiding uitkomst bieden. Uiteraard kun je als ouder ook de benodigde kennis opdoen, of een training volgen om je eigen kind te begeleiden.


Welke kinderen hebben nu eigenlijk baat bij het begeleiden van huiswerk? Kinderen die niet goed presteren op school kunnen opbloeien door huiswerkbegeleiding.


leerwiki.nl


 



29 okt - Huiswerkbegeleiding Wijkcentrum Bezuidenhout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten