maandag 5 oktober 2015

24 Okt - Fairtrade Den Haag Feest - Den Haag centrum

Wethouder Joris Wijsmuller - Foto door: Roos Trommelen
Wethouder Joris Wijsmuller – Foto door: Roos Trommelen

Datum:   24 oktober 2015
Activiteit:  Fairtrade Den Haag Feest
Plaats:  Den Haag – centrum
Tijd:   14:00 uur  tot 17:00 uur – Inloop vanaf 13:30 uur
Adres:  New World Campus, Spaarneplein 2     (» zie kaart⇓)
Contact:   fairtrade@duurzaamdenhaag.nl
Toegang:  gratis, iedereen van harte welkom (Aanmelden voor 17 oktober : fairtrade@duurzaamdenhaag.nl)


New World Campus is makkelijk bereikbaar met fiets en openbaar vervoer. Het NS station, Hollands Spoor, is op circa 7 minuten loopafstand. Voor wie met auto moet komen is er parkeergelegenheid.



Programma 14:00 – 16:30 uur (inloop vanaf 13:30 uur)








Het is tijd voor een feestje! Het afgelopen jaar heeft de werkgroep Fairtrade Den Haag hard gewerkt om fairtrade Den Haag op de kaart te zetten. Dit willen we graag met jullie vieren op de eerste dag van de landelijke Fairtrade Week! 


Iedereen is welkom om dit met ons te ontdekken met een heerlijke kop koffie van de feestelijke Hartendames, een debat onder leiding van filosoof Wouter Mensink (auteur: Kun je een betere wereld kopen?), en lancering van de Eerlijke Winkelroute van Den Haag. Ook zijn er een aantal stands met diverse fairtrade producten en is er een wijnproeverij. Tenslotte kunt u zich laten informeren door diverse Haagse ondernemers, organisaties, consumenten en andere fairtrade gemeenten die ook via fairtrade de wereld een stukje eerlijker willen maken.


Waarom Fairtrade?


Den Haag wil als stad van vrede en recht fairtrade in Den Haag op de kaart zetten. In oktober vorig jaar heeft wethouder SWDC Joris Wijsmuller uit handen van Amsterdam de uitdaging aan genomen om in 2015 ook Fairtrade Gemeente te worden. Die uitdaging ging Den Haag graag aan! Wij hopen dat ook Den Haag zich mag voegen in het rijtje van de 58 Fairtrade Gemeente, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. In een fairtrade Gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven en de lokale overheid samen voor eerlijke handel. Daar wil iedereen toch deel van uit maken?


Programma 14:00 – 16:30 uur (inloop vanaf 13:30 uur)








Aanmelden voor 17 oktober : fairtrade@duurzaamdenhaag.nl


Den Haag wil, als stad van vrede en recht, fairtrade in Den Haag op de kaart zetten. In oktober vorig jaar heeft wethouder Joris Wijsmuller de uitdaging aangenomen om Den Haag in 2015 Fairtrade Gemeente te maken. In een Fairtrade Gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven en de lokale overheid samen voor eerlijke handel.


 


Kaart



 


 




24 Okt - Fairtrade Den Haag Feest - Den Haag centrum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten