maandag 12 oktober 2015

24 Okt - Green cocktail II - WINWIDE

WINWIDE – Green cocktail II…kom proeven wat gezond & duurzaam leven te bieden heeft!


winwidemariahoeve3


WINWIDE- Zaterdag 24 oktober 2015 Resto VanHarte, Diamanthorst 183, Mariahoeve, Den Haag


Neem oude Tshirts mee en maak er een boodschappentas van, of ruil jouw oude kleding op de ruil markt Recycling workshop voor al je creativiteit, pianoles voor je muzikale talenten, interessante lezing, gezond lokaal avond eten, drankje, en een theatershow! Genoeg voor een gezellige dag!


Entree: €6;    Ooievaarspas: €4;    Kinderen, vrijwilligers en ondersteuners: gratis


Voor meer informatie en aanmelden:     jongeren @ winwide.nl


winwidemariahoeve2


Programma Green cocktail II – WINWIDE


14.00    Welkom koffie en thee
14:15     Inleiding
14:30    Quiz en kinderclub
14:40    Recycling, Naaien en Muziek Workshops
17:00    RuilMarkt, Koffie en thee met muziek
18:00    Lezing: De avonturen van Philip de Roo op de Noord Pool
18:40    Avond eten
19:30    Improvisatie theater show
20:30   Muziek en dansen


Bezoek ons facebook pagina: Winwide Jongeren Participatie Team

Wie zijn wij?


Wij zijn een multicultureel team dat bestaat uit hoger opgeleide jongeren en studenten tussen 18-35 jaar. Wij organiseren sociaal-maatschappelijke activiteiten conform WINWIDE’s AlleTonenTafels concept en die relevant zijn voor lokale en internationale jongeren.
WINWIDE is een non profit organisatie waar locals en internationals elkaar ontmoeten, discussiëren en samenwerken. Onze doelstelling is het stimuleren van integratie, emancipatie en participatie in onze samenleving.


Info


Tijdens de Green Cocktail II komt Michiel de broer van Philip de Roo een super interesante lezing geven: “De expeditieavonturen van Philip de Roo”.


Michiel praat over de Expedities die Philip heeft gedaan op de Noordpool, waarom, waar en vooral wat heeft het voor wetenschappelijke informatie opgeleverd in de strijd tegen de klimaatverandering!


WeNext samen de volgende stap naar een duurzame samenleving, is de organisatie van Philip de Roo. Geboren in 1985 te Voorschoten, hij kreeg op zijn 15e levensjaar in 2000 de opdracht van Z.K.H. Prins Willem Alexander om namens het Wereld Natuur Fonds een maand naar Antarctica te gaan om onderzoek te doen naar klimaat en klimaatverandering. Dit was naar aanleiding van zijn tomeloze inzet als Ranger bij het Wereld Natuur Fonds waarbij hij al zijn vrije tijd inzette in fondsenwerving acties voor het WNF.



24 Okt - Green cocktail II - WINWIDE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten