woensdag 21 oktober 2015

» Workshop schilderen Mariahoeve

Workshop schilderen


Workshop schilderen Robijnhorst 191
Opening Workshop schilderen Robijnhorst 191

Vindt u het leuk om zelf een schilderij te maken? Dan bent u bij deze uitgenodigd om mee te doen. Ook kinderen zijn van harte welkom. Elke woensdagmiddag om 14:00 kunnen er schilderijen en vogelhuisjes gemaakt worden. Deelname is gratis, iedereen uit Mariahoeve is welkom. U hoeft niets mee te nemen, alles ligt voor u klaar.


Adres: Robijnhorst 191 (» zie kaart⇓)


Haagwonen


HaagWonen vindt het belangrijk dat u plezierig woont. Een mooi en verzorgde portiek hoort daar bij. Met dit project en de schoonmaakcampagne ondersteunt Haagwonen de bewonersinitiatieven om uw portiek persoonlijker te maken.


De nieuwe ruimte


Heeft u zelf ook een idee voor het gebruik van deze nieuwe ruimte aan de Robijnhorst 191 , dan kunt u dit altijd voorleggen aan Haagwonen. Haagwonen stimuleert het verbeteren van de leefomgeving en de samenhorigheid van de bewoners van Mariahoeve.


Ontstaan van de schilderworkshops



Workshop schilderen
Roggekamp

 


De schilderworkshops zijn ontstaan met inzet van buurtbewoners ontstaan in de Roggekamp. Buurtbewoners hebben hier schilderijen gemaakt voor in het portiek en gewerkt aan hun eigen leefomgeving. Het project PIMP (opknappen van portieken) is hier afgerond. Maar de schilderworkshops gaan door. Deelname is gratis, iedereen is welkom.


 


Op de foto links: Oude situatie met de hr Schouten, die er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Voorheen kwamen de bewoners elke woensdag middag bij elkaar aan de Roggekamp 66, om dit prachtige project voort te zetten.


 


 


Kaart




Bron: Benjamin Dijkhuizen Haag Wonen




» Workshop schilderen Mariahoeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten