zondag 31 januari 2016

27 Feb - Miss India Holland Verkiezing

27 Feb – Miss India Holland Verkiezing


Miss India Holland VerkiezingDe Miss India Holland Verkiezing is een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 2003 wordt georganiseerd en weer terugkeert naar het Atrium Den Haag op zaterdag 27 februari.


Aanvang:  27 februari  om 18:30 uur


De Miss India Holland Verkiezing biedt Hindoestaanse jonge dames een podium om zich te profileren en te presenteren.


Deze Miss verkiezing heeft natuurlijk te maken met schoonheid, maar dat is slechts een onderdeel. De mogelijkheid voor de dames om hiervan te leren, een opstap te krijgen in hun carrière en de presentatie van de Hindoestaanse/Indiase cultuur is minstens zo belangrijk.


Deelname aan de Miss India Holland verkiezing opent voor de kandidaten vele deuren. Maar zoals bij alles in het leven moeten de kandidaten zelf de nodige doorzettingsvermogen hebben om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die hun worden aangeboden.


Dat de Nederlandse organisatie in goede handen is, bleek in 2007 toen de organisatie de ‘Best National Director Award’ mocht ontvangen.


Het evenement wordt georganiseerd door de het evenementenbedrijf Taj Events, die o.a. de Divali Viering in het Atrium Den Haag organiseert.


Meer informatie en kaarten zijn te koop op » » Miss Holland India.


Koop snel uw kaarten voor één van de andere categorieën, en mis dit exclusieve evenement niet! The most glamorous Indian round table event of the year.. zien, gezien worden, netwerken, business, fun, diner, drinks en een fantastische show… dat wilt u toch niet missen? – Miss India Holland – “A Lifetime Experience”


Alle tickets ( SILVER, GOLD & DIAMOND ) zijn inclusief eten en drinken. Koop nu uw kaart via de website : www.missindiaholland.net of bij City Silks – Den Haag & City Silks – Amsterdam.


 



27 Feb - Miss India Holland Verkiezing

Geen opmerkingen:

Een reactie posten