maandag 4 januari 2016

Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding

Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding vraagt uw mening


cardia12Zoals u wellicht weet staat het woonzorgcentrum Landscheiding van Stichting Cardia in Mariahoeve.


Adres: Zorgorganisatie Cardia, locatie Landscheiding, Isabellaland 150 te Den Haag.


Cardia hecht veel waarde aan welzijn van buurtbewoners in Mariahoeve, maar vindt het ook belangrijk dat bewoners in de buurt de weg naar woonzorgcentrum Landscheiding weten te vinden. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de buurt is het van essentieel belang dat de activiteiten die georganiseerd worden aansluiten bij wat u graag zou willen.


Om dit beter in beeld te krijgen voeren wij een buurtonderzoek uit. Als bewoner van de buurt zou u ons ontzettend helpen als u vragenlijst digitaal zou invullen via de-link


 Voor de vragenlijst /  Enquette (klik hier – de lijst opent in een nieuw venster)


Als u liever een papieren vragenlijst zou willen invullen kunt dit aanvragen via telefoonnummer 070 – 33 99 111 t.a.v. mw. H. den Hartogh (ma en wo aanwezig). Graag ontvangen we de enquête voor 1 februari retour.


De vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag. Door deei te nemen aan de enquête maakt u kans op een VVV-bon van 15 euro.


Cardia Landscheiding kijkt uit naar uw reactie.


Door middel van deze informatie hopen wij in de toekomst nog beter te kunnen aansluiten bij uw wensen en behoeften. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Hannah den Hartogh via telefoonnummer 070 3399111 of HdHartogh@Cardia.nl 


Informatie Cardia Locatie Landscheiding


In het groene en rustig gelegen Mariahoeve, op de grens van Den Haag en Wassenaar, staat ons woonzorgcentrum Landscheiding. Al jarenlang is deze locatie een begrip en staat het bekend om zijn prettige woonmogelijkheden, rustige ligging en goede zorg.


U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan activiteiten die u zelfstandig, met uw mantelzorger of in een groep kunt volgen. Op dit moment verbouwen wij de begane grond en wordt er een wijk -en dienstencentrum ontwikkeld met daarin een huisartsen- , tandarts- en fysiotherapiepraktijk. Begin 2016 hopen we dit centrum te kunnen openen.


Wanneer u tegen die tijd bij ons naar binnen loopt ziet u een mooie open hal met daarin een centrale receptiebalie en een buffetrestaurant. Er staan verschillende tafeltjes, een grote leestafel en een loungehoek. De verlichting en smaakvolle aankleding zorgen voor een huiselijke sfeer in een moderne stijl.


U bent welkom voor een kopje koffie, broodje, lekkernij of een maaltijd in ons restaurant of in de voortuin als het weer dit toelaat. In de lente van 2016 openen wij een belevingstuin die alle zintuigen prikkelt en de woonbeleving optimaal maakt.


Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren.


Uw identiteit geeft vorm en kleur aan Landscheiding. Wonen in Landscheiding is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vormgegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam te allen tijden paraat. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.


Mogelijkheden
In Landscheiding wonen ouderen die verpleeghuiszorg of verzorgingshuiszorg ontvangen van Cardia. Soms is het ook mogelijk om een zelfstandige woning te huren met de nodige woningaanpassingen en bijbehorende thuiszorg. Kleinschalig wonen binnen een beschermde woonomgeving met 24uurs toezicht behoort ook tot de mogelijkheden. Landscheiding beschikt over 112 rustige en lichte appartementen.


De verpleeghuiszorg voor PG bewoners wordt geboden in een kleinschalige setting, met de huiskamers als natuurlijke ontmoetingsruimten. Ook behoort tijdelijke opname en respijtzorg tot ons aanbod.


Faciliteiten


Audicien
Diëtiste
Fysiotherapeut
Kapper
Restaurant
Koffiecorner
Kapel
Voor – en achtertuin
Parkeergelegenheid
Schoonheidsspecialiste
Pedicure
Wasserij
Winkel
Verwarmd zwembad en zwemles


Woonzorgconsulent


Voor vragen over het woonzorgcentrum, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties, kunt u terecht bij de woonzorgconsulent.


Bron: » » Cardia Locatie LandscheidingWoonzorgcentrum Cardia Landscheiding

Geen opmerkingen:

Een reactie posten