donderdag 21 januari 2016

25 Jan - Meidenactiviteiten Mariahoeve 6 tot 8 jaar

 


Meidenactiviteiten Mariahoeve zijn weer van start gegaan


Meidenactiviteiten Mariahoeve 6 tot 8Wij hebben op dit moment (van Januari tot Maart) 2 verschillende meidenclubs op de maandag (van 6-8 jaar) en donderdag (van 9-12)! Na Maart zal er ook een club genaamd Superwoman van start gaan voor de leeftijd van 12+. Deze clubs zijn onderverdeeld in deze leeftijdsgroepen zodat we leeftijdsgerichte activiteiten kunnen aanbieden.


Meidenactiviteiten Mariahoeve 6 tot 8 jaar


Elke Maandagmiddag


voor de leeftijd 6 tot 8 jaar van 15.15 tot 17.30 uur


De kosten van de clubs zijn 1,- per keer en met een ooievaarspas kost het 0,50 cent. Dit is om de spulletjes, de limonade, koekjes en fruit te vergoeden.


Als uw dochter/kleindochter/buurmeisje wel eens naar de clubs is geweest zou ze u kunnen vertellen over de mooie knutsels die we maken met elkaar, hoe we met elkaar praten over alledaagse maar ook serieuze dingen, de spelletjes die we met elkaar spelen en hoe we elkaar kunnen helpen bij kleine en grote dingen.


Meidenactiviteiten Mariahoeve 6 tot 8 jaar


Wanneer er een meisje voor de eerste keer komt mag ze een eigen knijper maken, maar niet zomaar een knijper.. Een mooie versierde met glitters waar ze de ideetjes voor de meidenclub kan vast klippen. Veel meisjes hebben op een papiertje vastgeklipt om eens te gaan dansen, om naar buiten te gaan, twister te spelen of om cupcakes te bakken.


Koken vinden de meiden vaak ook erg leuk. Afhankelijk van de leeftijd kiezen we samen de leukste activiteiten uit.


Voor informatie over de 2 clubs voor meiden van 6-8 jaar en 9-12 jaar kunt u contact opnemen met Tin-Nio de Kievit (t.dekievit@voorwelzijn.nl) .


Voor informatie over Superwoman kunt u contact opnemen met Esther Kornaat (e.kornaat@voorwelzijn.nl).


De clubs worden begeleid door de agogen* van Voorwelzijn en vinden plaats in het buurtcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155, 2592 TH Den Haag.


(agoog is iemand die zich voor zijn beroep toelegt op de opvoeding en vorming van personen die maatschappelijk en cultureel ondersteuning en begeleiding nodig hebben; welzijnswerker)


 


Bron: » » Facebook:  Meidenactiviteiten Mariahoeve 6 tot 8 jaar


 


 



25 Jan - Meidenactiviteiten Mariahoeve 6 tot 8 jaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten