zondag 3 januari 2016

20 Jan - Praktijkmiddag François Vatelschool

Praktijkmiddag François Vatelschool


Woensdag 20 januari 2016

Praktijkmiddag François Vatelschool

Tijd: 13.00 uur – 16.00 uur

 

VatelschoolZit je in groep 7 of 8 en wil je graag een middag meelopen tijdens onze praktijklessen? Geef je dan op voor de praktijkmiddag.

 

Je kunt dan een middag meelopen in een van onze vakrichtingen: 

 

* Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR)

* Mens, Bewegen & Activiteiten (MBA)
* Media, Vormgeving & ICT (MVI)

 

Je ouders kunnen jou van te voren opgeven.

 

Dit kan bij de receptie van de school of stuur een mail naar: gzn@vatel.nl

 

 

François Vatelschool
Granaathorst 20
2592 TD Den Haag
tel.: 070-3440000
info@vatel.nl

 

 

 Praktijkmiddag François Vatelschool

 De François Vatelschool is een school waar ieder gestimuleerd wordt het beste uit zichzelf te halen.

 Wij willen dat ieder van onze leerlingen trots kan zijn op zichzelf. Trots op wie hij is en wat hij kan. Wij hebben oog voor elke leerling. Daardoor ontdekken we wie hij is. We zien onze leerlingen niet als auto’s op een lopende band die allemaal hetzelfde moeten worden afgeleverd. Ieder mens is uniek. We bieden dan ook onderwijs op maat. Voor iedere leerling voldoende veiligheid en uitdaging.

Praktijkmiddag François Vatelschool. Veiligheid vanuit aandacht, respect en interesse voor ieder kind. Uitdaging in de vorm van openheid over te behalen resultaten, het stimuleren tot actief bezig zijn met leerdoelen en het stellen van prioriteiten voor en met de leerling. We belonen als er is bijgeleerd, veel meer dan dat wij afrekenen op dat wat je nog niet gelukt is. Fouten maken mag. Soms moet het zelfs want van fouten maken leer je vaak het meest.


Diegenen die werken met onze leerlingen zijn de sleutel tot hun succes. Alleen al daarom streven we zeker ook naar “glimmende oogjes” bij ons personeel. Wij bereiken dit o.a. door met onze personeelsleden een positief, stimulerend werkklimaat te creëren. Maar ook door uitstekende faciliteiten te bieden op het gebied van begeleiding, scholing en werken.


De François Vatelschool is een school waar structuur, betrokkenheid en uitdaging de kernwaarden zijn van waaruit wij werken.

We werken vanuit structuur omdat onze leerlingen veel structuur nodig hebben.
Structuur biedt hen veiligheid. De structuur bieden wij via “Lessen in Orde” Ons team werkt daarbij vanuit gezamenlijke afspraken over klassenmanagement, pedagogiek en didactiek.


Praktijkmiddag François Vatelschool. Naast structuur is oprechte betrokkenheid bij elkaar nodig, zodat ieder kind en ieder personeelslid gezien en gekend wordt. Zodat niemand uit de boot valt.


Vanuit de veiligheid die structuur en betrokkenheid bieden, kunnen wij onze leerlingen uitdagen het beste van zichzelf te geven. 

 

 

 

 


20 Jan - Praktijkmiddag François Vatelschool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten