vrijdag 22 januari 2016

31 Jan - Leidsenhage Star Wars event – Stormtrooper - Prinses Leia

 


Leidsenhage Star Wars event – Stormtrooper – Prinses Leia


Leidsenhage Star Wars event – Stormtrooper - Prinses LeiaBen jij ook al naar die nieuwe, geweldige Star Wars film geweest?


Het Star Wars Event vindt plaats op het overdekte pleintje tussen de Hema en C&A en is van 12.30 – 16.30 uur gratis toegankelijk op zondag 31 januari


Star Wars, een spannend en herkenbaar avontuur in de ruimte. Iedereen herkent wel iets van zichzelf in de avonturen van Luke Skywalker, de jongen die eigenlijk niet weet dat hij bijzonder is en opgroeit tot de redder van het universum.


Nieuw in ons land is het Star Wars Event waarin u de mogelijkheid krijgt om heel even in deze fantasiewereld te stappen. En natuurlijk is het jubilerende Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg er als een van de eersten bij om dit aan haar klanten aan te bieden. Dit project wordt aangeboden in samenwerking met LEGO.


Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen ruimteschip op de tafels boordevol Star Wars LEGO. Of speel de Star Wars games op futuristische game-units.


En als je durft, kun je op de foto met een echte Stormtrooper of Prinses Leia.


De echte liefhebbers kunnen ook een battle aangaan op een racetrack met Darth Vader’s TIE FIGHTER tegen Luke Skywalker’s X-WING FIGHTER.


Het Leidsenhage Star Wars event vindt plaats op het overdekte pleintje tussen de Hema en C&A en is van 12.30 – 16.30 uur gratis toegankelijk.



Leidsenhage Star Wars event


Star Wars (“Sterrenoorlogen”) is een Amerikaanse epische space-opera-franchise die bestaat uit een filmserie bedacht door George Lucas. In 2012 werd zijn bedrijf Lucasfilm overgenomen door de Walt Disney Company.


 


Star Wars bestaat anno 2015 uit twee afgeronde trilogieën en één film van een geplande trilogie. De afgewerkte trilogieën zijn de Oorspronkelijke trilogie (1977-1983) en Prequel-trilogie (1999-2005). De episodes hiervan hebben in de loop van de jaren verschillende nabewerkingen gehad. De films samen werden genomineerd voor 25 Academy Awards, waarvan ze er tien wonnen. In 2015 kwam de film Star Wars Episode VII in de bioscopen, die het eerste deel moet zijn voor de Sequel trilogy. De filmserie heeft geleid tot een media-franchise buiten de filmreeks om genaamd de Expanded Universe.


 


De franchise portretteert een universum dat zich afspeelt in een sterrenstelsel dat wordt omschreven als ver, ver weg. Het toont vaak de Jedi als een representatie van het goede, in strijd met de Sith, hun kwade tegenhanger. Hun wapen van keuze, het lichtzwaard, wordt algemeen erkend in de popcultuur. Het fictieve universum bevat ook veel thema’s, met name invloeden van filosofie en religie. Een voorbeeld hiervan is De Kracht (The Force).


 


Lijst van personages in Star Wars


R2-D2, Palpatine/Darth, Sidious Lando Calrissian, Boba Fett, Jango Fett, Mace Windu, Kit Fisto, Qui-Gon Jinn, Darth Maul, Graaf Dooku/Darth Tyranus, Jabba de Hutt, Jar Jar Binks, Ki-Adi-Rancor, Poe Dameron, Kylo Ren, BB-8, Captain Phasma, General Hux, Rey
Finn/FN-2187, Maz Kanata


Leidsenhage Star Wars event


Bron: » » Leidsenhage Star Wars event – Stormtrooper – Prinses Leia



31 Jan - Leidsenhage Star Wars event – Stormtrooper - Prinses Leia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten