vrijdag 22 januari 2016

29 Jan - Gratis Workshop - Ontdek jouw innerlijke Superheld

 


Gratis Workshop – Ontdek jouw innerlijke Superheld


Gratis Workshop debroekriemWie ben ik?
Wat kan ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik wat niemand anders kan?


Houden deze vragen jou bezig?


In de workshop ‘Ontdek jouw innerlijke Superheld’ ga jij, met hulp van Evelien, Liset en je mede-workshopdeelnemers, een basis leggen voor het ontdekken van je eigen superkracht.


Jouw superkracht is je toegevoegde waarde binnen een organisatie of binnen je eigen onderneming. Door je superkracht te ontdekken kun je met meer focus op zoek gaan naar je droombaan.


Gratis Workshop – Ontdek jouw innerlijke Superheld. Deze workshop is het meest geschikt voor young professionals en voor mensen met een young professional mindset.


De workshop is gratis bij inschrijving.  Neem zelf pen en papier mee, bij binnenkomst melden bij de receptie, vraag naar het jeugdhonk. Consumpties zijn voor eigen rekening.


Datum:   vrijdag 29  januari
Activiteit:  Gratis Workshop – Ontdek jouw innerlijke Superheld
Plaats:   Wijkcentrum Mariahoeve
Tijd:   10:00 uur – 12:00 uur  – Inloop vanaf 9:45 uur
Adres:   Ivoorhorst 155  –  2592 TH Den Haag
Contact:    Janneke Wollersheim – Eventmanager in regio Haaglanden bij DeBroekriem
Inschrijving / aanmelding  verplicht


aanmeldenDeBroekriem


Je bent goed bezig, aangezien je nieuwsgierig bent en het initiatief neemt om je aan te melden. Dit zijn kwaliteiten die vele andere werkzoekenden niet bezitten, dus wat dat betreft heb je al een flinke streep voor en zul je merken dat jouw kans op een baan daarmee zal groeien.


Gratis Workshop – Ontdek jouw innerlijke Superheld.


Voor wie is DeBroekriem
Elke starter of in-between-jobber mag zich aansluiten bij de community, of je nou in een klein dorp in het noorden van het land woont of midden in de Randstad. Deelnemers hebben voor minder dan 16 uur per week werk en zijn wel direct beschikbaar voor een baan van minstens 24 uur per week. Gaat een deelnemer voor een periode van 2 maanden of langer werken voor 24 uur of meer per week, dan dient de deelnemer zich uit te schrijven bij DeBroekriem. Zelfstandig professionals, recruiters en andere professionals zijn alleen aanwezig in de rol van gastspreker.


Wat kost meedoen
Om deel te nemen aan DeBroekriem worden er geen inschrijf- of lidmaatschapskosten gevraagd, aangezien jij ook ‘de broekriem moet aanhalen’. In plaats daarvan betaal je op het moment dat je een baan hebt gevonden. Wij noemen dat uitschrijfgeld. Je bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. Gemiddeld wordt deelname aan DeBroekriem gewaardeerd op € 75. Je bijdrage wordt verdubbeld dankzij een subsidie van Instituut Gak! Natuurlijk kun je gewoon één keer komen kennismaken tijdens een event.
DeBroekriem is een stichting en werkt zonder winstoogmerk.


Wat is DeBroekriem
DeBroekriem is dé community voor en door in-between-jobbers. Online en offline inspirerende meet-ups met jouw collega baanzoekers. Online op social media waaronder een besloten groep op LinkedIn en offline tijdens inspirerende meet-ups, workshops en sollicitatiebuddy’s. Elke starter of in-between-jobber mag zich aansluiten bij de community, of je nou in een klein dorp in het noorden van het land woont of midden in de Randstad. Op de agenda van DeBroekriem kan je zien of er binnenkort een meet-up bij jou in de buurt is.


Bron: » » Gratis Workshop – Ontdek jouw innerlijke Superheld29 Jan - Gratis Workshop - Ontdek jouw innerlijke Superheld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten