zaterdag 9 januari 2016

29 Jan - Bibliotheek Haagse Hout - BiebBios: O Apóstolo

Bibliotheek Haagse Hout – BiebBios: O Apóstolo


Bibliotheek Haagse Hout - BiebBios: O ApóstoloActiviteit: Film in de BiebBios: O Apóstolo
Plaats:   Bibliotheek Haagse Hout
Tijd: 18:30 uur tot 20:30 uur
Adres: Theresiastraat 195   –  2593 AJ Den Haag
Contact:   070 – 353 75 50  / mail: haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl
Toegangsprijs:   Prijs voor leden: € 0,50 –  Prijs voor niet-leden: € 0,50 
Reserveren / aanmelden noodzakelijk


Bibliotheek Haagse Hout – BiebBios: O Apóstolo


Ben je tussen 9 en 12 jaar en houd je van films? Kom dan met je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes langs. Neem een kussen mee en ga lekker onderuit in de BiebBios. Natuurlijk zorgen wij voor popcorn en limonade!


Bibliotheek Haagse Hout – BiebBios: O Apóstolo


In onze BiebBios staat op 29 januari een griezelige, betoverende en spannende animatiefilm (met poppen) op het programma. De film is Spaans gesproken en Nederlands ondertiteld. Het gaat over een ontsnapte gevangene.







Ramón ontsnapt uit de gevangenis en wil, vermomd als pelgrim, naar een vervloekt bergdorpje waar een schat begraven ligt. Deze film is niet uitsluitend voor kinderen óf volwassenen, maar voor iedereen die van film houdt, zeker liefhebbers van stop-motion animatie.




​Ramón is ontsnapt uit de gevangenis en op weg naar een bergdorpje waar een schat begraven ligt. Hij vermomt zich als een pelgrim die de Santiago de Compostela loopt, en gaat op onderzoek uit. Als hij aankomt is het dorp haast verlaten. Er hangt een kille leegte.


’s Nachts merkt hij dat er een eeuwenlange vloek rust op het dorpje: de ‘Santa Compaña’. De paar oude bewoners van St. Compaña zoeken nieuwe pelgrims voor een spookprocessie. Ramón en de aartsbisschop van Santiago de Compostela stuiten op het geheim van de Santa Compaña – maar komen ze levend het dorpje uit?







Aanmelden Bibliotheek Haagse Hout – BiebBios: O Apóstolo
Heb je zin om te komen? Vergeet dan niet je aan te melden! Dat kan in de bibliotheek, per telefoon of via haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl


 



 



 


 


Bron: » » Bibliotheek Haagse Hout



Bibliotheek Haagse Hout bibliotheekBibliotheek Haagse Hout is een lichte, vriendelijke bibliotheek. Met comfortabele stoelen en tafels om aan te werken, of uitgebreid een krant, boek of tijdschrift aan te lezen.


Met een speciale hoek voor peuters en kleuters waar we voorlezen, en een expositieruimte waar regelmatig tentoonstellingen en presentaties te zien zijn van (amateur)kunstenaars. Bij de mediabar maakt u kennis met nieuwe media zoals de smartphone, de e-reader, en met tablets als de IPad.


Bibliotheek Haagse Hout – Inzien, lenen, en meedoen


U bent welkom in onze bibliotheek om tijdschriften of kranten te komen lezen eventueel met een kopje thee of koffie uit het koffieautomaat. Om boeken, dvd’s, en games te lenen. Of om mee te doen aan allerlei activiteiten.


Bibliotheek Haagse Hout – Boeken, tijdschriften, kranten, dvd’s Onze bibliotheek heeft tijdschriften op allerlei gebieden en (online) kranten uit de hele wereld. U kunt bij ons natuurlijk ook boeken lenen: voor volwassenen (ook grote letterboeken), voor kinderen en voor jongeren (speciale collectie 4You!). Behalve boeken leent u in onze bibliotheek ook uit een ruime collectie dvd’s voor volwassenen en kinderen.


 


 


 



29 Jan - Bibliotheek Haagse Hout - BiebBios: O Apóstolo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten