maandag 25 januari 2016

Spreekuur wijkagenten Mariahoeve elke Donderdag van 10:30 tot 12:00 uur

 


Spreekuur wijkagenten Mariahoeve elke Donderdag van 10:30 tot 12:00 uur


Spreekuur wijkagenten Mariahoeve politieBel 112 in noodsituaties of verdachte situaties waarbij de politie direct moet langskomen of ingrijpen en bel 0900-8844 voor alle meldingen zonder urgentie (haast)


Elke donderdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur kunt u persoonlijk uw probleem aan de wijkagent vertellen. Dit kan in het wijk- en dienstencentrum aan de Ivoorhorst 155. Priscilla van Delft of Richard Stoffels, beide wijkagenten zullen u dan te woord staan.


Bij de wijkagent kunt u terecht voor al uw vragen of meldingen op het gebied van gezondheid, welzijn, leefbaarheid en veiligheid in de wijk. Voor sommige meldingen kan het zijn dat wij u (eerst) doorverwijzen naar bijvoorbeeld de woningbouwvereniging, de Gemeente Den Haag of de huisarts.


Spreekuur wijkagenten Mariahoeve – De wijkagenten houden zich bezig met allerlei opvallende en onopvallende zaken in de wijk.


U kunt de wijkagent op verschillende manieren bereiken:


– Telefoon: 0900-8844


– Via dit formulier: (klik hierop) Contact formulier op pollitie.nl voor wijkagent politie buro Overbosch


Tijdens de openingstijden van politiebureau Overbosch


– Tijdens de openingstijden bent u altijd welkom aan politiebureau Overbosch. Wij zijn dagelijks open van 09.00 – 18.00 uur. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen. Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.


Voor dringende en spoedeisende gevallen kunt u na 18.00 uur terecht bij de geveltelefoon. Via deze telefoon krijgt u contact met de wachtcommandant of het hoofdbureau. Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).


Dit bureau is te bereiken bereiken met de tram (halte Carel Reinierszkade) en de bus 23 (halte De Eerensplein). Komt u met eigen vervoer, dan kunt u in de omgeving ruimschoots (betaald) parkeren.


Let op: Problemen rond woon- en/of burenoverlast kunt u eerst melden bij uw woningbouwvereniging of de Gemeente Den Haag.


U kunt de volgende linken gebruiken:
 »» Woonoverlast-melden Den Haag
 »»  Overige meldingen Gemeente Den Haag (afval, verkeer, enz.)
»» Haagwonen Meldings formulier Overlast
»» Staedion melden van overlast
»»  Overlast melden bij Vestia


 


112 = Noodsituaties of verdachte situaties waarbij de politie direct moet langskomen of ingrijpen.
0900-8844 = Voor meldingen zonder urgentie
Wij zijn ook te volgen via Twitter: @PolOverbosch / @WagMariahoeve


Spreekuur wijkagenten MariahoeveSpreekuur wijkagenten Mariahoeve elke Donderdag van 10:30 tot 12:00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten