dinsdag 26 januari 2016

26 jan - Resto VanHarte Mariahoeve - Driegangenmaaltijd met ambiance

Driegangenmaaltijd met ambiance in Resto VanHarte Mariahoeve


restovanharte-mariahoev-1Resto VanHarte Mariahoeve.


Vandaag verwelkomen we, behalve onze gasten uit de wijk, ook PvdA-leden uit de wijk. Zij toasten op een voorspoedig nieuwjaar en een aantal van hen zal aanschuiven bij het diner.


U bent van harte welkom!


Datum: Dinsdag 26 januari
Activiteit: Driegangenmaaltijd met ambiance
Plaats: Resto VanHarte Mariahoeve – den Haag
Let op: aanvang  18.00 uur   (Inloop 17.30 uur)
Adres: Diamanthorst 183  –  2592 GD Den Haag (» zie kaart⇓)
Contact:  Resto manager   b.lachhab@restovanharte.nl
Kosten : Driegangenmaaltijd   € 7       –  Voor Ooievaarspashouders   € 3,50.
Reserveren: U kunt hier reserveren
Of bel     0900 900 3030    tussen     09.00 en 12.30 uur (10 ct/min)


De praktijk: een avond bij Resto VanHarte Mariahoeve


Op 34 locaties door heel Nederland verzorgt Resto VanHarte één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. In Mariahoeve doen we dat op dinsdagavond, in het Diamantcollege. Binnen enkele uren vindt een metamorfose plaats.


Resto VanHarte Mariahoeve restovanharte016Onder leiding van een professionele kok, de Horecacoördinator, start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen in de buurt boodschappen, stellen apparatuur op voor een muzikant of spreker en dekken de tafels. De Restomanager en Horecacoördinator ondersteunen de verschillende groepen vrijwilligers. Per avond zijn er gemiddeld tien vrijwilligers. Soms komt er hoog bezoek. Bijvoorbeeld van het Koninklijk Huis, een minister, burgemeester, wethouder of een ceo van een multinational.


Voor de ontvangst maakt dat niet uit: iedereen wordt gelijk behandeld.


De prijs voor een driegangenmaaltijd is € 7. Als u een Ooievaarspas heeft, betaalt u € 3,50.


Onze partners
Resto VanHarte is mogelijk dankzij de hulp van donateurs en vrijwilligers en de samenwerking met bedrijven, fondsen en overheden. Bedrijven steunen ons niet alleen financieel, maar ook door de inzet van medewerkers, kennis, diensten en trainingen.


Resto VanHarte Mariahoeve


  • Professionals en vrijwilligers maken een gezond en lekker driegangendiner

  • Iedereen is van harte welkom

  • Maak kennis met organisaties uit de buurt

  • Ontmoet nieuwe mensen

  • Leuke thema-avonden

  • Kinderen van harte welkom

Resto VanHarte Mariahoeve


Bron:  Yvonne van Leeuwen, coördinator vrijwilligers Resto VanHarte Mariahoeve


Website: » » VanHarte Mariahoeve


 


Kaart 


 Eten, ontmoeten en meedoen Resto VanHarte Mariahoeve


Stichting VanHarte is de enige organisatie in Nederland die buurtrestaurants en evenementen organiseert rond een professioneel, geëvalueerd en gewaardeerd ‘Meedoenprogramma’. Gasten en vrijwilligers kunnen niet alleen andere wijkbewoners leren kennen, maar worden gestimuleerd om mee te doen in de opzet en de bedrijfsvoering van hun eigen buurtrestaurant.


Zo kunnen zij als vrijwilliger of op werkervaringsplaatsen meedoen bij het koken, de bediening, de promotie, de financiële administratie of het organiseren van bijzondere activiteiten zoals thema-avonden. Deze avonden gaan over gezonde voeding, het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk en het vergroten van de betrokkenheid van buurtbewoners en het lokale bedrijfsleven.


Doel van het Meedoenprogramma is om mensen weerbaarder te maken, een eventueel isolement te doorbreken en de leefbaarheid in de wijk verbeteren. Dit doet VanHarte als netwerkorganisatie samen met bewoners en instanties in de wijk die werkzaam zijn op gebied van zorg, welzijn, onderwijs, werkgelegenheid, cultuur en sport.
Naast de reguliere Resto’s zijn er ook nog andere VanHarte producten zoals KinderResto’s, TienerResto’s, Reizend Resto en Pop-up Resto.


Helpen is meedoen Resto VanHarte Mariahoeve


De activiteiten van VanHarte worden door een klein team van professionals in gang gezet. De echte drijvende kracht achter de Resto’s zijn onze vrijwilligers. Zij werken mee in de keuken, helpen tafels dekken en de ruimte gezellig maken, doen mee aan fondswerving en communicatie. Onze Resto’s zijn ook leerwerkplekken voor jongeren, herintredende werknemers, reclassanten en maatschappelijk stagiairs uit Nederland en alle andere windstreken. In een Resto vinden zij hun inspiratie tot zelfontplooiing en vergroten zij hun kans op een actieve rol in de samenleving.


 26 jan - Resto VanHarte Mariahoeve - Driegangenmaaltijd met ambiance

Geen opmerkingen:

Een reactie posten