vrijdag 27 november 2015

Schapen voor vrouwen van Vrolijk Werk

Schapen voor vrouwen van Vrolijk Werk


Wil jij Stichting Vrolijk Werk helpen door mee te doen aan deze crowdfundcampagne?


Schapen voor vrouwen van Vrolijk WerkBekijk » » hier de Crowdfundcampagne die nu online staat! Bestel een mooi product, koop een schaap of kies voor iets anders.

Stichting Vrolijk Werk is een kleinschalige duurzame werkplaats voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


We houden ons bezig met het maken van vilten designproducten, waarbij we iedere stap in het proces van schaap tot product in eigen hand hebben. Zo maken we 100% ecologische Haagse producten op een sociale manier waarbij het welzijn en groei van de vrouwen voorop staat.


Met deze crowdfundcampagne willen we 4 Leicesterschapen kopen, waarmee we een Vrolijke kudde gaan beginnen.Bij Stichting Vrolijk Werk willen we vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een plek geven in de maatschappij, door ze mee laten werken in het arbeidsintensieve en oude ambacht van het vilten.


https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/stichtingvrolijkwerk/


Schapen voor vrouwen van Vrolijk Werk


Of adopteer een schaap! E 150,-


Schapen voor vrouwen van Vrolijk Werk schaapJe mag het schaap een naam geven, en je krijgt een mooie laptophoes van jouw eigen schaap. Uiteraard kan je ook op bezoek bij jouw schaap in het Delfsehout! Er zijn 6 schapen te adopteren.

We werken met de seizoenen mee door het jaar heen.


In de zomer gaan we naar de schapen van Sheep@work waar we in ruil voor wol het land van de herder bewerken. We onderhouden de eigen tuin met verfplanten in Mariahoeve, waarmee we de wol verven in mooie natuurlijke kleuren. In de herfst gaan we dan meer naar binnen en wassen en kaarden we de wol waarna we in de winter gaan vilten.


In het voorjaar gaan we de tuin weer in om nieuwe verfplanten te zaaien. De vrouwen van Vrolijk Werk hebben verschillende achtergronden. Samen met de vrouwen wordt gewerkt aan een begeleidingsplan, waardoor ze steviger in zichzelf en in de maatschappij komen te staan.


Schapen voor vrouwen van Vrolijk Werk


Wil jij ons helpen door mee te doen aan deze crowdfundcampagne?
Heel hartelijk dank namens al vrouwen van Stichting Vrolijk Werk!Schapen voor vrouwen van Vrolijk Werk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten