zaterdag 28 november 2015

9 Dec - Alzheimer Café - De draagkracht van de mantelzorger

Alzheimer Café


Het Café biedt een veilige plek waar mensen zich thuis voelen en over hun ervaringen en problemen kunnen praten. Iedere maand staat er een specifiek onderwerp rond dementie centraal waarvoor door de gespreksleiders steeds een deskundige gastspreker wordt uitgenodigd.


De draagkracht van de mantelzorger, tot wanneer houd je de verzorging voor iemand met dementie vol?


Alzheimer Café 9decemberActiviteit: Alzheimer Café
Tijd:   19.00 uur – 21.30 uur

Plaats:  Ivoorhorst 155 – Wijkcentrum  (» zie kaart⇓)
Contact: 06 – 1380 2118  ( mevr. Wolthers)


Het Alzheimer Café is op een vaste avond per maand geopend en voor mensen met beginnende dementie, hun partners, kinderen, familieleden, professionals uit de zorg en andere belangstellenden.


Wijkbewoners kunnen hier ook hun vragen stellen en mee discussiëren over de verschillende thema’s.


Structuur van het Alzheimer Café


De café avond begint met een inloop om 19.00 uur, waar u aan de bar gratis koffie en thee wordt aangeboden. Om 19.30 uur gaat het officiële deel van start met een gastspreker onder leiding van de gespreksleider. Van 20.00 tot 20.30 uur is er een pauze, gelegenheid tot informeel samenzijn en kunt u consumpties, tegen betaling, aan de bar halen. Het laatste officiële deel van de avond is van
20.30 21.00 uur en biedt gelegenheid tot vragen stellen en discussie. Na afloop is er tot 21.30 uur gelegenheid tot informeel napraten.


 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Coördinator werkgroep Alzheimer Café Loosduinen en Haagse Hout, Jozien Wolthers via 06 – 1380 2118 of jwolthers @ cardia.nl 


 Het Alzheimer Café is een samenwerkingsverband tussen Cardia, Nebo, Stichting Eykenburg. HWW Zorg, Florence, Evita, Parnassia Groep, PEP en VÓÓR Welzijn.


 


Kaart


  9 Dec - Alzheimer Café - De draagkracht van de mantelzorger

Geen opmerkingen:

Een reactie posten