donderdag 5 november 2015

13 Nov - Leidsenhage ijsbaan Grand opening

 


Leidsenhage ijsbaan Grand opening – Ice Paradise Leidschendam-Voorburg


U bent van harte welkom bij de grootse opening van de 12e editie van Ice Paradise. De ijsbaan zal om 20:00 uur geopend worden met een spectaculaire vuurwerk show.


Iedereen, groot en klein en ook de schaatsfanaten kunnen weer een seizoen lang schaatsen tot en met 28 februari 2016!


Leidsenhage ijsbaan Grand opening Ice Paradise Leidschendam


Adres:        Weigelia 40 – 42
2262 AB Leidschendam (» zie kaart⇓)


Tijd: 20.00 uur


De langst liggende, grootste, allerleukste en gezelligste ijsbaan van Zuid-Holland zal op vrijdag 13 november 2015 op spectaculaire wijze weer haar deuren openen!


‘Warme winters’ zonder natuurijs hoeven geen obstakels meer te zijn om de schaatsen onder te binden. Want de drijvende ijsbaan Ice Paradise biedt grote en kleine schaatsliefhebbers 1000 m2 puur nostalgisch winterplezier.


De ideale gelegenheid voor de kleintjes om te leren schaatsen, terwijl dat op natuurijs altijd maar afwachten is en niet elke winter meer kan.
Gelegen op de Konstancin-Jeziornavijver, direct tegenover restaurant Volle Maan in Leidschendam, verrast Ice Paradise u met haar sfeervolle ligging en ambiance.


En dat niet alleen…. Schaatsen kan (van november tot en met maart) de hele dag door, van maandag t/m donderdag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur, op vrijdag van 10:00 uur tot 23:00 uur, op zaterdag van 09:00 uur tot 23:00 uur en op zondag van 09:00 uur tot 22.00 uur.


Leidsenhage ijsbaan Grand opening – Ice Paradise Leidschendam-Voorburg


Ice Paradise is niet alleen de grootste langst liggende, tijdelijke ijsbaan in Nederland, maar inmiddels ook de winterse beleving van de gemeente Leidschendam-Voorburg en omstreken. Daarnaast zijn er veel scholen die komen schoolschaatsen en worden er regelmatigkinderfeestje georganiseerd.
Je kunt ook iedere vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur genieten van onze ijsdisco.


Ice Paradise is zowel per auto als per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zelfs parkeren is geen probleem, winkelcentrum Leidsenhage beschikt over 3.000 gratis parkeerplaatsen. Klik hier voor de route.


 Leidsenhage ijsbaan Grand opening – Ice Paradise Leidschendam-Voorburg


 


» klik hier voor de Prijzen ijsbaan Ice Paradise Leidsenhage


Kaart 


 


 


 


 
13 Nov - Leidsenhage ijsbaan Grand opening

Geen opmerkingen:

Een reactie posten