zondag 29 november 2015

4 Dec - HOOGTIJ gratis Kunstroute - Den Haag Algemeen

HOOGTIJ gratis Kunstroute  


Wat is HOOGTIJ?


HOOGTIJ is de culturele route langs kunstenaarsinitiatieven, galeries en kunstinstellingen en vindt vier keer per jaar op de HOOGTIJ gratis Kunstroute den haagvrijdagavond plaats in de Haagse binnenstad.


De locaties zijn van 19.00 – 23.00 uur te bezoeken.


Diverse rondleidingen starten vanaf de Paviljoensgracht 20-24
reserveren voor rondleidingen is verplicht


De toegang is overal gratis!! De presentaties op een HOOGTIJ-avond lopen uiteen van White Cube tot Underground. Meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen, experimentele kunst, installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven. Bij HOOGTIJ komen deze twee uitersten samen. En dat is precies de kracht van HOOGTIJ!


Om in de stemming te komen staat er vanaf 18.00 uur soep voor je klaar bij het GEMAK, Paviljoensgracht 20-24.


Hier starten ook diverse rondleidingen om 19.00 uur.


Rondleidingen en soep zijn gratis, reserveren voor rondleidingen is verplicht


HOOGTIJ is de culturele route langs kunstenaarsinitiatieven, galeries en kunstinstellingen en vindt vier keer per jaar op de vrijdagavond plaats in de Haagse binnenstad. De locaties zijn van 19.00 – 23.00 uur te bezoeken. De toegang is overal gratis!!


De presentaties op een HOOGTIJ-avond lopen uiteen van White Cube tot Underground. Meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen, experimentele kunst, installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven. Bij HOOGTIJ komen deze twee uitersten samen. En dat is precies de kracht van HOOGTIJ!


 


 


www.gemak.org
  www.hoogtij.net


HOOGTIJ gratis Kunstroute


 


 4 Dec - HOOGTIJ gratis Kunstroute - Den Haag Algemeen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten