donderdag 19 november 2015

21 Nov - Super International Food Fair - Vatelschool

 


Grandioze International Food Fair – 11 november van 12.00 tot 18.30 uur in de Vatelschool


Kom allemaal naar deze Food Fair. Iedereen is van harte welkom om te genieten van muziek, eten en een geweldige sfeer. Bonus: De hele opbrengst gaat naar goede doelen. Dit mag u niet missen.


Gesponsord door: English Speaking International Roman Catholic Parish of Den Haag


international food fair 2


Wat is een Food Fair?


De Parochie van de Church of Our Saviour organiseert ieder jaar een grootschalig liefdadigheidsevenement , wat ze een Food Fair noemen. Op deze Food Fair komen onze vele verschillende nationaliteiten samen om hun eigen nationale specialiteiten, wijnen, vele soorten gebak enz. te verkopen. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen. Er zijn boekenstalletjes, handwerk, Fair Trade, sieraden en bric a brac kraampjes, enz, enz.


Datum:  11 November
Activiteit:  Food Fair
Plaats:  Den Haag
Tijd:  12.00 uur – 18.30 uur
Adres:  Granaathorst 20 – 2592 TD Den Haag


In het gebouw van de Francois Vatel school
achter het Winkel centrum Mariahoeve (Makado)
Contact: office@parish.nl 
Goede doelen


Er zijn activiteiten voor kinderen, zoals schminken en andere leuke evenementen. De grootste publiekstrekker is de tombola waarvoor de lokale sponsors mooie prijzen hebben gedoneerd. Het is een geweldige kans voor iedereen in onze kerkgemeenschap om samen te komen en vrijwillig hun tijd en talenten te doneren voor een goede zaak.


Food Fair bevordert niet alleen de gemeenschap geest, maar het heeft een veel dieper doel, namelijk dat de opbrengst naar een reeks van charitatieve organisaties gaat, die actief zijn in de hele wereld.21 Nov - Super International Food Fair - Vatelschool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten