maandag 2 november 2015

7 Nov - Speelgoedbeurs Speelwijzertje Leidschenveen

Speelgoedbeurs Speelwijzertje


Op zaterdag 7 november 2015 organiseert Speel-o-theek ’t Speelwijzertje in CJG Leidschenveen een speelgoedbeurs. Van 10.30-12.30 uur zijn kopers van harte welkom aan het Harriet Freezerhof 199 in Leidschenveen om een kijkje te komen nemen.


 Speelgoedbeurs Speelwijzertje Leidschenveen Datum:     7 november 2015
Activiteit:  Speelgoedbeurs Speelwijzertje
Plaats:      Leidschenveen
Tijd:  10.30 uur  –   12.30 uur
Adres:  Harriët Freezerhof 199 – 2492 JC
                     Den Haag
   (» zie kaart⇓)
Contact:    070  – 7526810
Toegang:   Gratis


Hoe werkt de speelgoedbeurs Speelwijzertje ?


Speel-o-theek ’t Speelwijzertje organiseert jaarlijks een speelgoedbeurs in Leidschenveen. De beurs is toegankelijk voor kopers en verkopers. Vrijwilligers en medewerkers van de speel-o-theek stallen het speelgoed uit en regelen de verkoop ervan.


Van de opbrengst gaat 70% naar de verkoper en 30% naar de speel-o-theek. 


Er is een mogelijkheid om niet verkocht speelgoed te doneren aan de voedselbank in Ypenburg ten behoeve van een Sint- en Kerstactie.


Speelgoed verkopen op speelgoedbeurs Speelwijzertje?


Heeft u zelf speelgoed in huis waar de kinderen niet meer mee spelen, en zou u dat graag willen verkopen, dan kunt u vanaf 19 oktober een verkoopenvelop afhalen bij de balie van CJG Leidschenveen of CJG Ypenburg. Het verkoopnummer dat u ontvangt, correspondeert met de prijsstickers die op het speelgoed geplakt dienen te worden.


Verkopers kunnen zelf de prijs van het speelgoed bepalen.


Het geprijsde speelgoed kan in de week voor de speelgoedbeurs ingeleverd worden (van maandag 2 t/m donderdag 5 november van 9:00 – 16:30 uur en op vrijdag 6 november van 9:00 – 19:30 uur).


Op de dag van de beurs kan door de verkopers aan het eind van de middag tussen 15:00 uur en 16:30 uur het verdiende geld en het overgebleven speelgoed weer opgehaald worden.


Speelgoed kopen op de speelgoedbeurs Speelwijzertje?


De verkoop van het speelgoed vindt plaats op zaterdagochtend. Van 10.30-12.30 uur zijn kopers van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De prijs voor het speelgoed is op ieder artikel te vinden. Bij de kassa wordt het totaalbedrag in rekening gebracht.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.cjgdenhaag.nl of bij de informatiebalie van zowel CJG Leidschenveen als Ypenburg.


Bron: ’t Speelwijzertje


Kaart




7 Nov - Speelgoedbeurs Speelwijzertje Leidschenveen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten