zondag 29 november 2015

De traditionele kunstmarkt in kerstsfeer

De traditionele kunstmarkt in kerstsfeer


Zaterdag 12 december van 10-17 uur organiseert KunstPost de traditionele kunst kerstmarkt in (Makado)  Winkelcentrum Mariahoeve.


De traditionele kunstmarkt in kerstsfeerAls je bent aangesloten bij KunstPost is deelname gratis. Ben je niet bij KunstPost aangesloten en wil je ook mee doen, dan zijn de kosten 25 euro per kraam. Zo vlak voor de kerst is ons winkelcentrum een goede plek om te staan. Het is er op zaterdag aangenaam druk.


 


Wat is het plan:
– Zaterdag 12 december van 10-17 uur kerstmarkt in Winkelcentrum Mariahoeve.
– Het is een kunst markt maar als je naast je eigen werk ook kleine (creatieve) andere dingen aanbiedt, kan dat. De nadruk ligt op de verkoop van kunst.Heb je zin om te staan? Meld je snel aan! Meld hierbij ook hoeveel kramen je wilt. Als er meer aanmeldingen zijn dan kramen, worden de kramen verdeeld. Eén kraam is 80 cm bij 1.60 meter. Je kan kiezen voor wel of geen luifel boven je kraam. Geef evt. aan waar je wilt staan. We proberen met je voorkeur rekening te houden maar kunnen niets garanderen.


Wat willen we van je weten?
– Hoeveel kramen wil je?
– Wat ga je verkopen? dit moet zelf gemaakte kunst zijn!
– Wil je een luifel? ja/nee
– Waar wil je staan?
– Wat zijn jou contact gegevens?


Meld je aan vóór vrijdag 4 december a.s. 12:00 uur op info@kunstpost.nl


meer weten zie www.kunstpost.nl


 


De traditionele kunstmarkt in kerstsfeer makado winkelcentrum 2


KunstPost –
KunstPost –
KunstPost –


KunstPost is voor kunstenaars en kunstliefhebbers. We bieden kunstenaars atelierruimte en mogelijkheden om zich te ontplooien en te laten zien.


Voor kunstliefhebbers zijn er exposities, creatieve workshops en cursussen gegeven door de bij KunstPost aangesloten kunstenaars. Daaarnaast organiseren we kunstmarkten en open atelierdagen. 


 


 


 


 


De traditionele kunstmarkt in kerstsfeer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten