vrijdag 6 november 2015

22 Nov - Luistersessie Onbeperkt Houdbaar Brechtje Roos

Luistersessie Onbeperkt Houdbaar


Luistersessie Onbeperkt Houdbaar brechtje roos


De deelnemers krijgen een mix van muziekfragmenten, feiten, anekdotes en luisterhandvatten voorgeschoteld in de vorm van een luistersessie.  Voor muziekliefhebbers die zoeken naar feiten, kennis en verdieping voor meer luistergenot en/of speelplezier.


Met veel enthousiasme, passie, kennis gebracht én ze geeft een andere dimensie aan muziek luisteren  (publiek luistersessies)


Met de vraag ‘ welke muziek brengt je terug naar je jeugd’ trekt Brechtje de wereld in. Haar eigen muziekherinneringen vormen de rode draad van Onbeperkt Houdbaar.


Daarnaast inspireren de vaak verrassende antwoorden van luisteraars haar voor een (deel van) de verdere inhoud.


Luistersessie Onbeperkt Houdbaar : Muziek- o.a. Queen, Liszt, Daniel Lohues.


Tijdig opgestuurde muziekherinneringen kunnen dienen als onderdeel van deze luisterlezing.


Datum:      22 november
Activiteit:    Luistersessie Onbeperkt Houdbaar
Plaats:     Diamant Theater
Tijd:         14:30 uur
Adres:        Diamanthorst 183 –  2592 GD Den Haag
Zie kaart:        (» zie kaart⇓)
Contact:    06 21924699    email: brechtje(at)brechtjeroos.n
Toegang:   € 8,00


  


Informatie Luistersessie Onbeperkt Houdbaar


WAT  Luistersessie Onbeperkt Houdbaar


Zin in (klassieke) muziek, maar weet je niet waar te beginnen? Meer muziek ontdekken, luisterervaringen opdoen die nog ‘n poosje na sudderen. Een leuke, inspirerende middag hebben met vrienden of collega’s? Een presentatrice met muziekbagage nodig die je publiek luchtig informeert? Zoek je een frisse opening voor het congres of festival? ‘n Schakel nodig die groepen mensen samenbrengt? Als instrumentalist tips & tricks leren? Kom luistervinken bij mij!


Als jouw vraag of project ook maar iets met muziek te maken heeft, kan ik er iets mee.


VORM  Luistersessie Onbeperkt Houdbaar 
Luisteraars, lezers en leerlingen krijgen een mix van muziekfragmenten, feiten, anekdotes en luisterhandvatten voorgeschoteld in de vorm van een luistersessie, gesproken column, les of schrijfsel. Soms sta ik dus met een iPod op het podium en dan weer ‘schrijf ik muziekminnaars naar een concert’.


ONDERWERP Luistersessie Onbeperkt Houdbaar
Thema’s ontwikkel ik zelf of worden aangereikt door opdrachtgevers. Regelmatig speel ik in op onderwerpen uit maatschappij, organisatie- en zakenwereld. Voorbeeld? Ook een spreker speelt met muzikale begrippen als ‘timing’en ‘klankkleur’. Ik licht ze toe, kom met aansprekende voorbeelden zodat de volgende bijeenkomst er heel anders aan toegaat.


PARTICIPATIE  Luistersessie Onbeperkt Houdbaar
Neem favoriete muziek mee naar een luistersessie. Dan ben ik benieuwd naar het verhaal daarbij! Resultaat? Je ontdek andere kanten van je collega, vriend, moeder, buurman en van muziek. Ik open je oren!


 


 


 


Brechtje Roos


Kaart 


 
22 Nov - Luistersessie Onbeperkt Houdbaar Brechtje Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten