dinsdag 10 november 2015

15 Nov - De weg naar huis - Diamant Theater

Diamant Theater – De weg naar huis – 15 November


Johan Frauenfelder (de Règâhs) en Marcel Verreck (Verreck & Pleijsier) hebben de handen ineen geslagen voor een uniek project. De twee Hagenezen (eentje van ‘het veen’, eentje van ‘het zand’) maken een humoristische muzikaal-literaire reis door de wereld en dan met name door hun eigen wereld.


Datum:   15 November 2015
Activiteit:   Humoristische muzikaal-literaire reis
Plaats: Diamant  Theater
Tijd:   14:30 u – 16:30 u
Adres: Diamanthorst 183 – 2592 GD Den Haag
Contact:   070-3004810 of  info@diamanttheater.nl
Toegang: € 12,50   bij het Diamant Theater (www.diamanttheater.nl)


 


diamant theater mariahoeveWaar begon het allemaal?
In Den Haag uiteraard.
En waar heeft het toe geleid?
Tja.


Over de zee, verre eilanden, lijn 12, de vrouwen, post… eh sorry sierduiven, kortom 1001 verhalen, schitterende muziek, onontkoombare songs en veel actuele humor. Met het schokkende feit dat de jaren wijsheid en relativering aan hun bestaan hebben toegevoegd hebben de mannen inmiddels leren leven.
Profiteer van al het goede dat deze middeljonge goden te bieden hebben en kom naar
‘De weg naar huis’, een heerlijke avond met Johan Frauenfelder en Marcel Verreck!


 


 



 Bron: Kunstpost.nl


De Wijk Programmeert is een serie voorstellingen aangevraagd door Haagse Hout. Johan Frauenfelder (de Règâhs) en Marcel Verreck (Verreck & Pleijsier) hebben de handen ineen geslagen voor een uniek project. De twee Hagenezen (eentje van ‘het veen’, eentje van ‘het zand’) maken een humoristische muzikaal-literaire reis door de wereld en dan met name door hun eigen wereld. Waar begon het allemaal? In Den Haag uiteraard. En waar heeft het toe geleid? Tja. Over de zee, verre eilanden, lijn 12, de vrouwen, post… eh sorry sierduiven, kortom 1001 verhalen, schitterende muziek, onontkoombare songs en veel actuele humor. Met het schokkende feit dat de jaren wijsheid en relativering aan hun bestaan hebben toegevoegd hebben de mannen inmiddels leren leven. Profiteer van al het goede dat deze middeljonge goden te bieden hebben en kom naar ‘De weg naar huis’, een heerlijke avond met Johan Frauenfelder en Marcel Verreck! Het adres: Diamant Theater, Diamanthorst 183, 2592 GD  DEN HAAG (Mariahoeve). Bus 24 heeft een halte voor de deur. De naam van deze halte is ‘Barnsteenhorst’.


Bron: Kunstpost.nl


U hoort Johan Frauenfelder & Marcel Verreck bij elke halte een couplet van hun lied  “Lijn Twaalluf”.


15 Nov - De weg naar huis - Diamant Theater

Geen opmerkingen:

Een reactie posten