maandag 9 november 2015

21 Nov - Antoniushove Open dag nieuwe verpleegafdeling

 


Antoniushove Open dag nieuwe verpleegafdeling


Geachte heer, mevrouw,


Antoniushove Open dag nieuwe verpleegafdeling ziekenhuis leidschendam 2In december 2013 ging de eerste paal de grond in voor de nieuwe vleugel van MCH Antoniushove. Nu, zo’n twee jaar later, staat er een prachtig gebouw met allerlei voorzieningen om de service aan de patiënt te verhogen. Tegelijkertijd maakt een nieuwe opzet het mogelijk dat artsen en verpleegkundigen zich beter op de patiënt kunnen richten.


Datum:  21 november 2015
Tijd:       11.00 tot 16.00 uur
                (de rondleidingen starten ieder half uur)

Locatie:     MCH Antoniushove,
Burgemeester Banninglaan 1,

2262 BA Leidschendam   (» zie kaart⇓)


Vanaf december van dit jaar worden de eerste patiënten verpleegd op de moderne afdelingen. Voordat het zo ver is, nodigen wij u graag uit om zelf een kijkje te nemen tijdens de open dag op zaterdag 21 november. U kunt dan een rondleiding krijgen langs onder andere de ruime eenpersoonskamers, de groene binnentuin en de aparte zithoeken op de afdelingen. Of bezoek apotheek Antoniushove en de bloedafname.


Er is een informatiemarkt waar nagenoeg alle vakdisciplines van het ziekenhuis zijn vertegenwoordigd. Veel aandacht zal er zijn voor de samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Er zijn activiteiten voor volwassenen en kinderen.


Zo kunt u een smaaktest doen bij restaurant Express-so en kunnen de kinderen met hun pop of knuffel naar het spreekuur van de poppendokter.


antoniushove ziekenhuis leidschendam 1Tevens kunt u een kijkje nemen bij fase 2 van het uitbreidingsplan: de nieuwbouw van de radiotherapie.


We verwelkomen u graag op 21 november!


Met vriendelijke groet,
Raad van bestuur
Paul Doop
Renée Barge


Antoniushove Open dag nieuwe verpleegafdeling


» Nieuwbouw AntoniushoveAntoniushove Open dag nieuwe verpleegafdeling


Open en gastvrij


Op de begane grond van de nieuwbouw komt de hoofdentree, centrale hal, bloedafname, huisartsenpraktijk en restaurant. Apotheek Antoniushove is sinds februari 2015 al in de nieuwbouw gevestigd.


Antoniushove Open dag nieuwe verpleegafdeling


Op de 1e en 2e verdieping komen de verpleegafdelingen met voor het grootste deel ruim opgezette eenpersoonskamers met eigen badkamers. Op de 1e verdieping is een binnentuin. In de kelder en deels op de begane grond komt een parkeergarage.


Kaart
21 Nov - Antoniushove Open dag nieuwe verpleegafdeling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten