maandag 9 mei 2016

14 en 15 Mei - Braderie Bezuidenhout festival (Treesfeest)

14 en 15 Mei – Braderie Bezuidenhout festival (Treesfeest)


Bezuidenhout festival en Braderie theresiastraat - wijkmariahoeve.nl Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei bruist het van de gezelligheid in de Theresiastraat – Den Haag.


Met 130 verschillende kramen wordt het Bezuidenhout festival een super gezellige feest locatie. Star Promotions organiseert dit jaar de braderie in samenwerking met winkeliersvereniging “Theresiastraat”.


Zaterdag 14 mei van 10:00 tot 18:00 uur


Zondag 15 mei van 11:00 tot 18:00 uur


Plaats: Theresiastraat en omgeving, Koningin Marialaan – Den Haag


Noteer het weekend van 14 mei en 15 mei in uw agenda en beleef een gezellige dag op het Bezuidenhout festival ( voorheen het bekende Treesfeest ) met familie en of vrienden!


De ondernemers van de Theresiastraat zijn uitstekend vertegenwoordigd op de braderie. De hele straat vol informatieve en leuke kramen. Een breed scala aan producten speciaal voor u! Hierbij kunt u denken aan kleding, sieraden, mode accessoires, speelgoed, cosmetica, tapijten, planten en bloemen, multimedia artikelen, woondecoratie en natuurlijk veel meer.


Gezellige marktkooplui met leuke goederen uit heel Nederland, organisaties en verenigingen geven ook act de présence tijdens het Bezuidenhout Festival.


U heeft vast trek gekregen! Ook hiervoor is op de twee festivaldagen een breed assortiment. Zoals bijvoorbeeld o.a. snoepgoed, poffertjes, vis, vers fruit, popcorn, suikerspin, te veel om op te noemen. Keukens van over de hele wereld staan voor u klaar met lekkere hapjes. De kinderen kunnen ze genieten van de gratis attracties.


Bezuidenhout Foodtruck TOOST festival, een festival waar gezelligheid en gezin centraal staan.


Veel zitgelegenheid, middels steigerhouten meubels, hooibalen en een podium met jaren dertig uitstraling waar artiesten relaxte akoestische live muziek laten horen, verschillende activiteiten voor kinderen en een sfeer gemaakt met gekleurde verlichting en vuur waardoor TOOST een plek is waar u graag wilt zijn en blijven.


Muziek: Tijdens het Bezuidenhout festival zullen diverse (plaatselijke) artiesten lichte akoestische muziek ten gehore brengen vanaf het podium. Hele dag live muziek: Hoofdact zaterdag 21.00 uur The Raspers –bestaande uit: Robbert H. Reijenga – zang en gitaar, Paul Reijenga – drums en zang, Arjaan Verheule – sax, keyboards, gitaar en zang en Didik Sucahyo – basgitaar en zang. Het toost podium bestaat uit een zeecontainer die ingericht is als jaren 30 woonkamer.


Bezuidenhout festival Bioscoop: Voor de kinderen worden in de Toost bioscoop films gedraaid. De bioscoop bevind zich in een zeecontainer ingericht met kinderzitjes, een groot scherm en een geluidsinstallatie.


Bezuidenhout festival Schminken: Ook kunnen de jonge bezoekers van Toost zich laten schminken. Een leuke activiteit voor de kinderen die op hun beurt het Toost terrein opfleuren met hun beschilderde gezichten.


 


Bezuidenhout festival: Tafelvoetbal: Op het Toost terrein staat ook een tafelvoetbalspel. Het blijft leuk om te spelen….


Bezuidenhout festival: Luchtkussen: Ook een luchtkussen ontbreekt niet op het festivalterrein. Laat de kinderen maar springen terwijl de ouders aan het genieten zijn van de optredende artiest.


Bezuidenhout festival Drank: Vanuit de gezellige bar worden diverse (non)alchoholische dranken geschonken. Ook aan de kinderen wordt gedacht.


 


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


 


 


 14 en 15 Mei - Braderie Bezuidenhout festival (Treesfeest)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten