dinsdag 10 mei 2016

16 Mei - Vrolijke en muzikale minishow kikker in Leidsenhage

Vrolijke en muzikale minishow kikker in Leidsenhage


kikker wijk mariahoeve Winkelcentrum Leidsenhage2e Pinksterdag 16 mei – (1e Pinksterdag is Leidsenhage gesloten) – komen Kikker en zijn vriendjes Haas en Eend naar Leidsenhage voor een muzikale minishow. Na afloop kan het publiek ook nog met Kikker op de foto tijdens een meet en greet. De minishow wordt tweemaal opgevoerd.


De aanvang is om 14.00 en 15.30 uur.


Kikker, bekend van de boekjes van Max Veldhuijs, is al ruim 25 jaar favoriet onder kinderen. Samen met zijn vriendjes Haas en Eend is Kikker nu ook te zien in de vrolijke en muzikale minishow ‘Kikker is verliefd’.


Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Maar gelukkig weet Haas al snel een antwoord, Kikker is verliefd! Maar op wie is hij dan verliefd? En is zij dan ook verliefd op hem?


Deze vrolijke, 20 minuten durende minishow zit vol liedjes. De voorstelling wordt gespeeld met poppen die door de acteurs op magische wijze tot leven worden gebracht.


>> Van Hoorne Entertainment


Winkelcentrum Leidsenhage


Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam ondergaat komende jaren een grote metamorfose. Het ontwerp is van architect Roberto Meyer van MVSA. Hij was eerder verantwoordelijk voor de schoen van de ING op de  Amsterdamse Zuidas, New Babylon in Den Haag, en hij was een van de architecten van het Station Rotterdam Centraal.


Leidsenhage streeft een serviceniveau van vier sterren na. De consument zal het gevoel hebben dat het aan niets ontbreekt. Voldoende gratis parkeerplekken, gekoelde kluisjes voor boodschappen tot bijvoorbeeld een personal shopper. Alle diensten zijn bedoeld om de winkelervaring makkelijk en leuker te maken.


Winkelcentrum Leidsenhage winkel centrum leidsehage Mariahoeve


Eigenaar van Leidsenhage is Unibail-Rodamco. Het Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van twaalf Europese landen. Voor Leidsenhage is in samenwerking met de Coöperatieve Vereniging van Eigenaars en de gemeente Leidschendam-Voorburg een ambitieus plan ontwikkeld voor de herontwikkeling van Leidsenhage. Er wordt meer dan 200 miljoen geïnvesteerd in de realisatie van de plannen, exclusief de aankoop van winkelpanden. Leidsenhage wordt een uniek en volledig overdekt winkelcentrum waar de shopping experience centraal staat. Hoge winkelpuien, lokale winkels en flagshipstores met een duidelijke identiteit gaan het winkelgebied sieren.


Leidsenhage is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. De naam is ooit bedacht als samentrekking van Leidschendam en Den Haag. Op 23 september 1971 opende de eerste fase van het winkelcentrum Leidsenhage. Doel was om de binnenstad te ontlasten van extra verkeer en drukte. Eind jaren zeventig is het kantorencomplex met een oppervlakte van 29.000 vierkante meter voltooid. In de jaren tachtig waren hier bedrijven als Shell en PTT Post gevestigd.


In 1998 vond de eerste grote aanpassing van het winkelcentrum plaats, waarbij een aantal horecagelegenheden, twee grote supermarkten en een nieuwe winkelstraat, Liguster, met daarboven een parkeerdek werden toegevoegd. Door dit complete aanbod is het centrum aantrekkelijk voor de directe omgeving. Grote winkelketens en warenhuizen waarvoor je niet naar de stad hoeft en een ruim aanbod voor de dagelijkse boodschappen. Leidsenhage trekt door dit brede aanbod al decennia lang veel bezoekers uit de wijde omtrek.


 


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


 


 


 16 Mei - Vrolijke en muzikale minishow kikker in Leidsenhage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten