dinsdag 10 mei 2016

28 Mei – Talentenjacht - Juweeltjes uit Haagse Hout

Talent gezocht


talentvol wijkmariahoeveZaterdag 28 mei vindt de talentenjacht “juweeltjes uit Haagse Hout” plaats in het DiamantTheater, in samenwerking met Talentvol Mariahoeve.


Speel jij een instrument? Ben je goed in dansen? Heb je een talent voor schilderen? Of ben je ergens anders goed in? Schrijf je dan in! Voor jong en oud, en alle niveau’s.


De twee meest opvallende optredens krijgen de mogelijkheid om op te treden op People Stage tijdens Parkpop op zondagmiddag 26 juni!


Meedoen?


Aanmelden? stuur een mail te sturen naar: cultuurparticipatie@cultuurschakel.nl + zet in je mail wat de act inhoudt en wat er voor nodig is (indien mogelijk een link naar een filmpje ervan).


Het programma van 28 mei is:


12.00 uur – 14.00 uur Workshops


14.00 uur – 15.45 uur Talentenjacht


15.45 uur – 16.00 uur Uitslag Talentenjacht


16.00 uur – 17.45 uur Workshops


Aanmelden? stuur een mail te sturen naar: cultuurparticipatie@cultuurschakel.nl + zet in je mail wat de act inhoudt en wat er voor nodig is (indien mogelijk een link naar een filmpje ervan).


 


Bron:  >> Facebook Hubertine Langemeijer  


en   >> Cultuurschakel


People Stage – CultuurSchakel


Zondag 26 juni a.s. presenteert CultuurSchakel in samenwerking met de acht stadsdelen People Stage: Haagse talenten op Parkpop 2016.


Dit voorjaar zijn er verschillende Open Podia waar Hagenaars hun kunsten kunnen tonen. Elk stadsdeel selecteert een aantal talenten die mogen optreden op Parkpop. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn zij te bewonderen op het People Stage. Alle artiesten vertegenwoordigen op dit podium dus hun stadsdeel.


People Stage tijdens het jaarlijkse Parkpop is de grote afsluiter van de iktoon-maand. Talentenjachten mede-georganiseerd door de Cultuurankers resulteren in een robuust en eclectische mix van vrijetijds-podiumkunstenaars die ruimschoots de ruimte om hun talent te tonen aan het Haagse publiek!


 


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


 28 Mei – Talentenjacht - Juweeltjes uit Haagse Hout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten