vrijdag 20 mei 2016

26 mei - Mariolympics - v.v. Haagse Hout Mariahoeve

Sportdag Donderdag 26 mei  2016 Mariolympics  v.v. Haagse Hout  Mariahoeve


Vlamenburg 38 – 2591 AS – Den Haag


Sportdag marihoeve haagse hout sportdagSportdag voor de jeugd  10.30 uur – 16.00 uur


Verschillende toernooien  en springkussens voor kinderen


Van 16.00 – 20.00 uur   – voor de hele buurt


Een terasje om lekker te genieten van de muziek, onder genot van een gratis hapje en drankje


Vanaf 16.00 uur gratis Karate workshops 


Kamakura Dojo Mariahoeve Den Haag – Sempai – Frank van Eijndhoven


Organisatie Sportdag


Teamplayers 2016 – Haagse Hogeschool, Halo Sportmanagement, Roc Mondriaan, Lifestyle


 Info Kamakura Dojo Mariahoeve Den Haag locatie:
S
porthal totaalschool de vuurvlinder.
Diamanthorst 10 Den Haag.

Lestijden:

Maandag 16.30-17.30
Woensdag 13.30-14.30


Karate op School:
Wij doen ook mee aan Karate op school projecten.


Het Kyokushinkai Karate staat voor : Discipline, Doorzetten, Respect, Zelfvertrouwen en Weerbaarheid.
 
Kyoku betekent het uiterste.
Dit betekent dat je het maximale uit elke situatie wil halen door door te zetten en je geheel te geven om zo tot het uiterste te gaan voor dat wat je wilt bereiken.


Shin betekent de waarheid.
Dit betekent dat je alleen met een ijzeren discipline en juiste mentaliteit dit kan bereiken. Je zal zonder marchanderen de realiteit tegemoet moeten treden, en wanneer je dit kunt opbrengen, sterkt dit je in je zelfvertrouwen.


Kai betekent samenwerken.
Dit staat voor het samenwerken met elkaar in de juiste verhouding en altijd met het nodige respect voor ieders standpunt.


Respect is een essentieel punt in de relatie tot elk mens.


Al deze boven beschreven punten zijn karaktervormend en van groot opvoedkundig belang. De stijl Kyokushinkai staat bekend om zijn harde maar eerlijke vorm van Karate.


Door de zware trainingen wordt je fysiek en mentaal erg sterk, je leert je beheersen met als gevolg : meer zelfvertrouwen en meer verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn er dan ook van overtuigd dat “Kyokushinkai Karate” een positieve bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling in je leven, je school, je werk en je persoonlijk leven.


Vaak vragen ouders :
Is Karate niet agressief of is Karate niet gevaarlijk ?. Nee, de praktijk wijst uit dat mensen die Karate beoefenen juist rustiger, beheerster en gedisciplineerder worden en zodoende een gevecht uit de weg zullen gaan.


Mensen die Karate gaan leren met de bedoeling om dit te misbruiken, missen vaak ook de mentaliteit om de zware trainingsdiscipline vol te houden. Het een sluit dus automatisch het andere uit.


Bron:   >> Kamakura Dojo afdeling Mariahoeve Den Haag


 


 


Sportdag


InSportdagfo Halo Sportmanagement


Jij hebt een bovengemiddelde interesse in sport en bewegen en stimuleert mensen graag om te gaan sporten. Misschien ben je jeugdtrainer bij je sportvereniging, help je mee bij de organisatie van een sportevenement in je woonplaats of heb je een bijbaan in een fitnesscentrum. Je zit niet graag stil, bent creatief, hebt organisatietalent en kunt omgaan met mensen van alle leeftijden en (sportieve) niveaus. Je hebt daarnaast interesse in de bestuurlijke, organisatorische en beleidsmatige kanten van sport en bewegen. Als manager in de sport ben jij de spin in het web. Jij bent de professional die in de buurt, gemeente of sportorganisatie het sportbeleid opzet en uitvoert. Je geeft sturing en richting aan projecten en creëert mogelijkheden voor samenwerking tussen de verschillende stakeholders.


Sport en Bewegen (Sportmanagement) is een dynamische en kleinschalige opleiding. Hierdoor kunnen we veel aandacht besteden aan al onze studenten. Het studieprogramma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld. Het onderwijs is gericht op problemen en casussen die je in de praktijk tegenkomt. Je loopt ieder studiejaar een periode stage in de praktijk en bent ook op school bezig met opdrachten die een duidelijke relatie hebben met het werkveld. De opleiding is, samen met de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO), gevestigd aan de Laan van Poot. Deze locatie heeft een grote verscheidenheid aan sportaccommodaties en is prachtig gelegen aan het strand. Je volgt ook een aantal lessen in de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool, vlak bij station Hollands Spoor.


 


Sportdag


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


 26 mei - Mariolympics - v.v. Haagse Hout Mariahoeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten