maandag 9 mei 2016

Verkeerstest - Hoe is het met uw verkeerskennis?

Verkeerstest VVN frist verkeerskennis op


Verkeerstest vvn wijk mariahoeveWeet u de antwoorden op alle vragen uit de verkeerstest? Kent u nog wel alle borden en verkeersregels?


Veertig procent (40%) van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar al aangepast.  Verkeersregels worden constant aangepast. Telkens een klein beetje. Dit geldt voor zowel automobilisten als voor fietsers. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld de voorrangsregels. 


Van elke 10 verkeersregels zijn er dus al 4 gewijzigd……  Het is voor iedereen belangrijk om te weten welke veranderingen dat zijn. En welke verkeersregels nu gelden.


Verkeerstest voor iedere verkeersdeelnemer:


Automobilisten, motor rijders, scooters, bromfietsen, fietsers (ook e-bike), scootmobielbestuurders en voetgangers.


Op de website van VVN staat de (verkeerstest) online quiz. Meer dan 350.000 mensen hebben de test al gedaan.  U krijgt een set vragen die u moet beantwoorden. Aan het eind van de test krijgt u direct het resultaat te zien. Een slecht resultaat? Dan kun je nog een set vragen beantwoorden.


>>     Maak hier de test en oordeel zelf     (opent in een nieuw venster) <<<<<<<<


***Aanmelden is niet noodzakelijk. Als u zich wel aanmeldt, worden uw vorderingen en score bewaard en kunt u de test eventueel op een later moment voortzetten.Meer informatie Verkeerskennis en verkeers-veiligheid:


Veilig Verkeer Nederland en het Verbond van Verzekeraars spannen zich gezamenlijk in voor uw verkeers-veiligheid. In een Safety Deal hebben beide partijen met elkaar afgesproken om vooral ouderen beter te wapenen als het gaat om verkeersveilig-heid. Educatie en voorlichting zijn belangrijk om zo lang mogelijk veilig mobiel te blijven. Het Verbond van Verzekeraars steunt daarom de VVN Opfriscursus.


Deze samenwerking krijgt vorm in een korting voor deelnemers aan de VVN Opfriscursus. Heeft u een autoverzekering afgesloten bij bij Allianz, a.s.r. verzekeringen of ZLM verzekeringen dan krijgt u € 20,- korting als u , na de theoretische opfriscursus van twee dagdelen, ook deelneemt aan het praktijkdeel van de VVN Opfriscursus.


Aanmelden voor de VVN Opfriscursus kan via dit formulier.


>> Cursussen voor automobilisten, fietsers (ook e-bike) en scootmobielbestuurders


 


 


 


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, Leidschenveen, gravenhageVerkeerstest - Hoe is het met uw verkeerskennis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten