maandag 11 april 2016

Gratis pendelbus - Bronovo en Westeinde

 


Gratis pendelbus tussen Bronovo en Westeinde


Gratis pendelbus pendelbus bronovo westeindeHeeft u een afspraak in Westeinde of Bronovo?  Op vertoon van uw afsprakenkaart of patiëntenpas kunt u gebruik maken van de gratis pendelbus die tussen Westeinde en Bronovo rijdt.


Elk patiënt mag één begeleider meenemen in de bus. Er is ook ruimte voor bijvoorbeeld een opgeklapte rolstoel. In totaal kunnen 8 personen in de bus.


Vertrektijd


    De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.


    Vertrek elk heel uur (08.00 uur, 09.00 uur, 10.00 uur etc.) van Westeinde


    Vertrek elk half uur (08.30 uur, 09.30 uur, 10.30 uur etc.) van Bronovo.


Locatie bushaltes


    De bushalte bij Westeinde is voor de ingang aan de Lijnbaanzijde – Wachtruimte bij ingang Lijnbaan


    De bushalte bij Bronovo is voor de ingang op de rotonde – Wachtruimte in de centrale hal


Met de pendelbus wil MCH-Bronovo patiënten een extra service bieden.


MCH-Bronovo biedt zorg aan op verschillende locaties en de pendelbus faciliteert patiënten om daar maximaal gebruik van te maken. De pendelbus brengt patiënten makkelijk en gratis van en naar beide ziekenhuislocaties.


De pendelbusservice wordt in eerste instantie als pilot ingezet voor één jaar. Tussentijds wordt de service geëvalueerd.Bronovo maakt het u graag gemakkelijk, ook tijdens parkeren en reizen. Met de parkeerservice hebt u geen omkijken naar het vinden van een parkeerplek. De golfcarservice is beschikbaar wanneer u bij meerdere locaties op het Bronovo terrein moet zijn. De chauffeur van de thuisbrengservice rijdt u, al dan niet in uw eigen auto, veilig en comfortabel naar huis.
Parkeerservice


Als u snel naar uw afspraak wilt, dan zit u niet op parkeervertraging te wachten. Daarom bieden we op de drukke dagen ‘valet parking’ aan.  € 5,00 per dag

Golfcarservice


Bronovo heeft ook afdelingen in Hubertusduin, het gebouw schuin tegenover het ziekenhuis. Voor u betekent dit soms een verplichte wandeling. Gaat dit moeilijk en hebt u vervoershulp nodig? Laat u zich dan met een golfcar op en neer brengen. Dit is een gratis service. 


Thuisbrengservice


Bronovo vindt een goede thuiskomst belangrijk. Kwam u met de auto, maar mag u na de behandeling niet rijden? Schakel dan onze chauffeur in. Hebt u geen eigen vervoer dan kan hij u ook in een service-auto thuis brengen.   € 23,60 per uur
 


Bron: » » Bronovo Ziekenhuis


 


 


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhageGratis pendelbus - Bronovo en Westeinde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten