donderdag 14 april 2016

22 Apr – Mobiele woonwijzer in Mariahoeve

 


Mobiele woonwijzer in Mariahoeve


Mobiele woonwijzer 1Benieuwd met welke maatregelen u zuiniger en comfortabeler kan wonen? Alle oplossingen en producten zijn te zien in onze winkel!


Onze kennismanagers ter plaatse kunnen u precies vertellen wat voor u de slimste stap is. Ook voor advies in het verbeteren van uw energielabel!


Bezoek onze mobiele WoonWijzerWinkel. Ervaar in onze mobiele showroom allerlei mogelijke duurzame oplossingen voor uw woning en laat u inspireren. De komende periode staat de WoonWijzerWagen op onderstaande plekken.


Datum: Vrijdag 22 april 2016
De Mobiele woonwijzer staat op 22 april aan het Het Kleine Loo ter hoogte van de Hoogvliet Supermarkt.
Van 16:00 uur tot 20:00 uur


Tijdens het gesprek dat u heeft met een van de adviseurs van de WoonWijzerWinkel kunt u genieten van een heerlijke kop koffie van de koffiefiets.


Duurzaam en voordelig wonen met maximaal wooncomfort. Dat is waar houden van uw huis om draait. Er zijn altijd zaken die verbeterd kunnen worden. Verbeteringen die uw energierekening omlaag brengen en uw wooncomfort omhoog. Daarnaast vraagt een eigen huis onderhoud.


Pakt u dat zelf aan of besteedt u het uit? Is er een Vereniging van Eigenaren? Waar let u op als u een keuze maakt voor een product of aannemer?


De gemeente Den Haag vindt het belangrijk dat wat u ook aan uw woning wilt verbeteren, u niet van een koude kermis thuiskomt. Op deze website vindt u nuttige informatie en voorbeelden van Haagse initiatieven die u kunnen helpen om uw woning slim en duurzaam te verbeteren.


 


Mobiele woonwijzer


Bron: » »  linkWoonwijzerwinkel Den Haag


 


 


Mobiele woonwijzer


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage22 Apr – Mobiele woonwijzer in Mariahoeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten