woensdag 13 april 2016

19 Apr - Mobiele Media Lab - Praat mee over uw veiligheid

 


Mobiele Media Lab


Mobiele Media LabU bent van harte welkom! De politie wil haar dienstverlening verbeteren en is geïnteresseerd in uw mening.


Het Mobiele Media Lab is een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte. In deze testruimte wil de politie met u praten over veiligheid in algemene zin en welke communicatiemiddelen zij daarbij gebruikt. Zoals onder andere bij babbeltrucs en zakkenrollerij.


Op dinsdag 19 april 2016 staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie vanaf 09.00 uur op de markt naast het winkelcentrum in Leidsenhage.


Uw mening is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van social media, zoals twitter, facebook en de website politie.nl.


Vindt u het leuk om in gesprek te gaan met de politie uit uw buurt? Het mobile media lab staat er voor u, vanaf 09:00 uur op de markt in Leidsenhage naast het winkelcentrum in Leidschendam.


Wat is het Mobile Media Lab?


Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.


Mobiele Media Lab 3Waarom test de politie haar communicatiemiddelen?


De politie maakt gebruik van verschillende communicatiemiddelen met elk een eigen doel en wil met deze middelen graag aansluiting vinden bij uw behoefte. Al jaren krijgt de politie hierbij hulp en advies van speciale burgerpanels. Dat gebeurde op politiebureaus of in wijkcentra. Met het Mobile Media Lab kan dit overal in Nederland en bereikt de politie dus veel meer mensen.


Kan iedereen meedoen aan onderzoeken in het MML?


Onderzoekspanels worden samengesteld door de politie zelf op basis van een onderzoeksplan en de bijbehorende doelgroep. Er wordt onder meer gewerkt met vaste panels. Maar ook kunnen bijvoorbeeld burgers benaderd worden door de wijkagent om deel te nemen aan een onderzoek, een schooldirectie voor deelname door een groep jongeren of een ondernemersvereniging om te praten over aangifte online.


Het Mobile Media Lab is ook te volgen via Twitter: >> Twitter MobileMediaLab


 


Bron: » »linkFacebook pagina Politie Leidschendam Voorburg


 


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage



19 Apr - Mobiele Media Lab - Praat mee over uw veiligheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten