zaterdag 30 april 2016

8 Mei - Verrassingsdiner voor moeder - Winkelcentrum Leidsenhage

Verrassingsdiner voor moeder


moederdag Leidsenhage wijk mariahoeve Winkelcentrum LeidsenhageWinkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg is nagenoeg alle dagen in het jaar geopend. Zo ook op Moederdag waar de ondernemers een verrassing voor moeders in petto hebben.


Is het u wel eens overkomen dat u gezellig ergens rondloopt en een butler u vraagt om even op een hotelbel te drukken? Waarschijnlijk niet, maar die kans loopt u op zondag 8 mei wel. En wat er dan gebeurt…..


Deze actie vindt plaats in samenwerking met de restaurants Gina en Volle Maan in Leidsenhage.


Moederdag Leidsenhage


>> Restaurant De Volle Maan


>> Restaurant Gina


Volle maan


Eén stap in het restaurant en u bent gelijk in een compleet andere wereld door de tijdloze inrichting van Boeddha en Thaise sfeer.


Volle Maan ligt aan de rand van winkelcentrum Leidsenhage met prachtig uitzicht over de Konstancin-Jeziornavijver.


Vanaf 09:00 uur bent u welkom voor een kop koffie, espresso of cappuccino. De krant en verschillende tijdschriften zijn aanwezig.


In de middag bieden wij een uitgebreide lunchkaart, met onze eigen klassieke club sandwich, sandwich carpaccio en verschillende eiergerechten. Alle maaltijden worden onder toeziend van onze chefkok met passie bereid, voor een betaalbare prijs.


Volle Maan is zondag t/m donderdag geopend van 09:00 uur tot 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 01:00 uur. Dat betekent dat u gezellig een drankje kunt komen drinken, bijvoorbeeld op ons nieuw gerenoveerd overdekte terras. Of op het terras aan de Konstancin-Jeziornavijver.


Feesten & Partijen


De sfeervolle ambiance vol beleving, romantiek en creativiteit maakt Volle Maan een mooie locatie voor feesten en partijen. Het restaurant beschikt over een capaciteit van 200 personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze enthousiaste en bovenal gastvrije medewerkers zullen u verwelkomen in restaurant Volle Maan!


Restaurant Gina


De naam ‘Gina’ staat voor Italiaanse passie en klassieke schoonheid, ofwel de de Italiaanse actrice Gina Lollobrigida. De zege bij de Miss Italië-verkiezingen van 1947 was het begin van haar carrière. Grootse bekendheid kreeg door haar rollen in vele filmklassiekers.


Vernoemd naar deze Italiaanse schoonheid is Gina het restaurant dat verder gaat op een plek waar 10 jaar geleden de Pasta Company begon. Met behoud van sterke punten zoals de juiste verhouding van service, prijs en kwaliteit, maar dan vernieuwd, uitgebreid, verfijnd en nu nóg lekkerder!


Een klassieke uitstraling, maar wel een eigentijds concept.


Bij Gina kunt u op uw gemak genieten van alles wat Italië te bieden heeft. Een heerlijk ontbijtje met Italiaanse koffie, rijkelijk belegde ciabatta’s en focaccia’s tijdens de lunch. Een sprankelende Prosecco tijdens de borrel of voorafgaand aan het diner, waar de bekende pizza- en pasta-klassiekers, naast de traditionele vis- en vleesgerechten niet ontbreken.


Naast de menukaart bieden wij ook het regelmatig veranderende 3-gangen-keuzemenu voor slechts €19,50. Dit zijn de losse kaarten die u op uw tafel aantreft. Op de ene kant het menu en op de andere kant de cursus ‘Italiaans voor beginners’. Met elke keer een aantal gangbare leuke termen en uitspraken voor u vertaald naar het Italiaans. Altijd handig als u ooit naar Italië op vakantie gaat.


Kortom, Gina is de plek waar u met vrienden, familie en kennisen heerlijk kunt genieten van ontbijt, lunch, diner en lounge, 7 dagen per week, van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds laat, in een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt… passie uit Italië!


Benvenuti!


 


 


Moederdag Leidsenhage


 


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


 


 8 Mei - Verrassingsdiner voor moeder - Winkelcentrum Leidsenhage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten