maandag 18 april 2016

21 Apr – Informatieavond Duurzaam wonen – Buurthuis de Landen - Mariahoeve

 


Informatieavond Duurzaam wonen – Buurthuis de Landen


posterduurzaamwonenStelt u zich eens voor dat uw huis comfortabeler is en dat u ook nog een lagere energierekening heeft. Dit kan door uw woning te isoleren.


Het is nu een goed moment om isolatie aan te brengen omdat de gemeente Den Haag subsidie geeft op dak- en vloerisolatie.


Deze subsidie is onderdeel van het programma Hou van je Huis waarmee de gemeente Den Haag woningeigenaren stimuleert hun woning te verduurzamen.


Wij informeren u graag over alle praktische en financiële mogelijkheden van dak- en vloerisolatie. Hieronder een overzicht.


Informatieavond Duurzaam wonen


Donderdag  21 april


Tijd:  van 19.30 tot 21.30 uur


Adres: Buurthuis De Landen   Isabellaland  259 – 2591 SG Den Haag


(In het gebouw van het College St. Paul – zie kaart)


Het Hou van je huis-team geeft informatie over de technische zaken en over de subsidiemogelijkheden. Verder zijn een bewoner en bedrijven aanwezig die vertellen over hun ervaringen.


De bijeenkomst is gratis.


Informatieavond Duurzaam wonen


Interesse? U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: duurzaamwonen@denhaag.nl


buurthuisdelandenkaart


 


Informatieavond Duurzaam wonen


Duurzaam Wonen Den Haag


Plan een keukentafelgesprek bij u thuis met een onafhankelijk adviseur verbonden aan Hou van je Huis. Interesse? Maak dan een afspraak via: duurzaamwonen@denhaag.nl


Kom naar de mobiele Woonwijzerwinkel. Die staat op vrijdag 22 april tussen 16.00 en 20.00 uur bij winkelcentrum Mariahoeve. U vindt er voorbeeldproducten, nuttige tips en persoonlijk advies.


Als u een meer diepgaand advies wenst over de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen, waarbij verder wordt gekeken dan alleen isolatie, dan kunt u zich tijdens een van de bovenstaande activiteiten aanmelden voor een gratis energiescan t.w.v. 200 euro.


Voor meer informatie over de activiteiten en het Hou van je Huis programma kunt u mailen naar duurzaamwonen@denhaag.nl. of kijk op >> www.denhaag.nl/wonen


 


( Buurthuis de Landen. Zoekt u een gezellige en prettige ontmoetingsruimte? Om te kaarten of te breien? Of u wilt toch nog een computer cursus volgen? U bent van harte welkom.)


>>    Buurthuis de Landen


 


Meer informatie en berichten op: >> linkMariahoeve – wijkmariahoeve.nl


Tags: Mariahoeve, wijkmariahoeve, haagse, hout, bezuidenhout, benoordenhout, leidschendam, leidsehage, winkel, winkelcentrum, mariahoeve, moestuin, tuin, compost, bakker, index, wijkcentrum, tuin, tuinen, mariahoeve, lokaal, belang, bewoners, commissie, whatsapp, nextdoor, straat, bus, tram, trein, mooi, groen, boom, bomen, west, gemeente, den, haag, gravenhage


 


 21 Apr – Informatieavond Duurzaam wonen – Buurthuis de Landen - Mariahoeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten