maandag 24 augustus 2015

» veiligheidswaarschuwing Damhert Taste-it! reep

damhertDamhert heeft besloten de Taste-it! reep van Damhert Nutrition terug te halen. Bij de productie van de repen is een productiefout opgetreden, waardoor de repen besmet kunnen zijn met een ziekmakende bacterie (Salmonella). Consumptie van dit product zou mogelijke gezondheidsklachten, zoals diarree kunnen veroorzaken. Mocht dat het geval zijn raadpleeg dan uw huisarts. Neem contact op met Damhert Nutrition op telefoonnummer (0342) 788 103


Recall Damhert Taste-it!


De Taste-it! reep van Damhert Nutrition ( eancode 541215809869) bevat mogelijk sporen van salmonella.
Het gaat om de chocoladerepen Taste-it (Damhert Nutrition) met lotnummers 5141 en 5146 die houdbaarheidsdatum 31 juli 2016 hebben.
We kunnen niet uitsluiten dat er mogelijk een besmetting in deze lotcodes zit en zekerheidshalve worden desbetreffende lotcodes uit de markt gehaald.
Consumenten die de chocoladerepen nog in huis hebben, wordt gevraagd die niet meer op te eten en terug te brengen naar het punt van aankoop. Daar zullen ze terugbetaald worden.
Voor meer info kan u ons bereiken op 0342-788103
Mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn koorts, buikkrampen en diarree, en dat binnen de 12 tot 48 uur na consumptie van het besmette eten. Jonge kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen lopen een groter risico op besmetting.
Het Damhert-team


 



» veiligheidswaarschuwing Damhert Taste-it! reep

Geen opmerkingen:

Een reactie posten