dinsdag 11 augustus 2015

» Fotowedstrijd - HVB - Hoofdprijs 250 euro

holenduifFotowedstrijd uitgeschreven door de Haagse Vogelbescherming


Ben jij een actieve vogelfotograaf ? Doe dan mee met de Fotowedstrijd die de Haagse Vogelbescherming ter gelegenheid van haar 90-jarig jubileum uitschrijft. Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een bedrag van 250 euro en de tweede en derde prijs 100 euro.
Voor de jeugd is er een aparte categorie en ook speciale prijzen die beschikbaar worden gesteld door Ringfoto FOCUS en Han Bouwmeester Natuurfotografie.


Maximaal drie foto’s insturen
Het thema van de wedstrijd is: “Vogels in beweging”  Zoek dus in je voorraad naar je beste opnames (max 3 stuks). Na het invullen van onderstaand vragenformulier kun je de foto’s een voor een uploaden.  (max 10 Mb en graag in jpeg)


Sluitingstermijn
De sluitingstermijn van de wedstrijd is 1 september 2015.


De jury
De jury bestaat uit de ervaren amateurfotografen Bert Hoogerhoud en Marco Simonis.


De uitslag en recht op publicatie
De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Haags Vogelfestival op 4 oktober. Als je voor een prijs in aanmerking wilt komen, is aanwezigheid gewenst. Bij deelname geef je de HVB het recht om de foto’s op de website Haagsevogels.nl te plaatsen en eenmalig te gebruiken voor PR-doeleinden voor het Haags vogelfestival op 4 oktober. De tien beste foto’s worden afgedrukt op canvas en beschikbaar gesteld voor de veiling die op het vogelfestival gehouden wordt.


Wat moet je doen voor deelname ?
Stuur voor 1 september 2015 je beste digitale foto’s in. Alleen vogelfoto´s waarin op de een of andere manier beweging zichtbaar is, dingen mee naar de prijzen.
Verder willen we de volgende dingen van je weten:


» Vragen, opgeven en foto insturen (klik hier)


Nestfotografie of foto’s van vogels die bezig zijn met voeren worden niet geaccepteerd.


Ook foto’s van roofvogelsshows kunnen niet deelnemen aan de wedstrijd, omdat de HVB geen voorstander is van commerciele uitbuiting van roofvogels in gevangenschap.


 



» Fotowedstrijd - HVB - Hoofdprijs 250 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten