donderdag 27 augustus 2015

16 Sept - Woensdagochtend Koffieconcert

diamantDatum:    16 september 2015
Activiteit:    Woensdagochtend Koffieconcert
Plaats:     Diamant Theater
Tijd:      10:45 uur
Adres:    Diamanthorst 183 – 2592 GD Den Haag
Contact:    070-3004810
Toegang:    3,50 euro


Begin de woensdagochtend goed en kom in gezellige café-sfeer genieten van heerlijke live-muziek onder het genot van een kopje koffie.


Twee keer in de maand kunt u op woensdagochtend in gezellige café-sfeer genieten van heerlijke live-muziek onder het genot van een kopje koffie. Studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag verzorgen de muziek, leerlingen van het Diamant College zorgen voor de koffie en een zelfgemaakte cake!


Het DiamantTheater wil twee groepen met elkaar verbinden: de relatief grote groep ouderen in de wijk en de overwegend allochtone leerlingen van het Diamant College, de MBO-school waarin het theater is gehuisvest. Tijdens de concerten, die voor iedereen toegankelijk zijn, wordt tegen een kleine vergoeding een concert gegeven door studenten van een andere wijkbewoner: het Koninklijke Conservatorium. De koffie, placering en het gastheerschap zijn in handen van de leerlingen van het Diamant College die hiermee waardevolle praktijkervaring opdoen.


Bereikbaarheid en parkeren


Amsterdam – Den Haag via de A4 Vanuit Amsterdam volgt u de A4 richting Den Haag. Bij Afslag 8 Leidschendam gaat u de N14 op ( Rijksweg 14). Deze rijd t u helemaal uit. Aan het einde van de N14 neemt u de afslag naar links “Mariahoeve”. U zit nu op de Bezuidenhoutseweg. Deze weg rijdt u helemaal uit tot aan de eerste stoplichten waar u links voorsorteert en tevens links afslaat. U rijdt nu op Hofzichtlaan . Deze straat rijdt u uit tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf. U rijdt nu op de Diamanthorst. Na zo’n 500 meter ziet u aan de linkerkant het Diamant Theater. Rotterdam – Den Haag via de A13 Vanuit Rotterdam volgt u de A13 richting Den Haag. Bij knooppunt Ypenburg gaat u de A4 op richting Amsterdam. Bij knooppunt Pr. Clausplein vervolgt u de A4 richting Amsterdam en hou dt hier de richting Leidschendam/ Forepark aan. Bij Afslag 8 Leidschendam gaat u de N14 op ( Rijksweg 14). Deze rijdt u helemaa l uit. Aan het einde van de N14 neemt u de afslag naar links “Mariahoeve”. U zit nu op de Bezuidenhoutseweg. Deze weg rijdt u helemaal uit tot aan de eerste stoplichten waar u links voorsorteert en tevens links afslaat. U rijdt nu op Hofzichtlaan. Deze str aat rijdt u uit tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf. U rijdt nu op de Diamanthorst. Na zo’n 500 meter ziet u aan de linkerkant het Diamant Theater. Utrecht – Den Haag via de A12 Vanuit Utrecht volgt u de A12 richting Den Haag. Bij knooppunt Pr. Clausplein gaat u de A4 op richting Amsterdam en hou dt hier de richting Leidschendam/ Forepark aan. Bij Afslag 8 Leidschendam gaat u de N14 op ( Rijksweg 14). Deze rijdt u helemaal uit. Aan het einde van de N14 neemt u de afslag naar links “Mariahoeve” . U zit nu op de Bezuidenhoutseweg. Deze weg rijd t u helemaal uit tot aan de eerste stoplichten waar u links voorsorteert en tevens links afslaat. U rijdt nu op Hofzichtlaan. Deze straat rijd t u uit tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf. U rij dt nu op de Diamanthorst. Na zo’n 500 meter ziet u aan de linkerkant het Diamant Theater. Parkeren bij het Diamant Theater Parkeren op het terrein voor het Diamant Theater is beperkt. Er is plaats voor maximaal vier voertuigen. Graag horen wij van te voren voor wie en of u gebruik wilt maken van de parkeerplekken op het terrein van het Diamant Theater. Naast het Diamant Theater is parkeergelegenheid voor bezoekers en het parkeren van grotere voertuigen als een kleine vrachtwagen of een trailer. Wilt u van t e voren kenbaar maken als u met grotere voortuigen ons komt bezoeken, dan kunnen wij een 5 parkeerplaats voor u vrijhouden. U kunt dit kenbaar maken via het bovenstaande telefoonnummer. Naast deze parkeergelegenheid is in de straat (Diamanthorst) voor het Di amant Theater voldoende parkeer gelegenheid. De hele week door kunt u hier gratis parkeren.


Openbaar vervoer


Het Diamant Theater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag CS stoppen een bus voor het Diamant Theater en een tram bij Winkelc entrum Mariahoeve : Busnummer: Lijn 24 , halte Barnsteenhorst. Tramnummer: Lijn 6 , halte Vlamenburg


 


Partners en sponsoren


Het DiamantTheater wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag, Kansen voor West en Stadsdeel Haagse Hout.


Wij werken samen met o.a. Resto Van Harte, Festival De Betovering, Festival 2 Turven Hoog, Stichting VOOR Welzijn, het Diamant College, KunstPost Mariahoeve, Basisschool de Vuurvlinder, Wijkberaad Mariahoeve, Iraanse club Bashgah Golshan en verschillende kunstenaars uit het stadsdeel.


ANBI


De Stichting DiamantTheater is door de belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).  RSIN: 8226.97.646


 


 



16 Sept - Woensdagochtend Koffieconcert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten