donderdag 20 augustus 2015

12 Sept - Stel uw vraag aan de burgemeester van Den Haag

gemeenteraad2


 


Stel uw vraag aan de burgemeester van Den Haag


Op zaterdag 12 september 2015 viert de stad Den Haag de Dag van de Democratie. Vanaf 12 uur is de raadzaal in het Haagse stadhuis open voor publiek. Er zijn die dag verschillende activiteiten, waaronder het Haagsch College. Dit is een interview met burgemeester Jozias van Aartsen waarbij ook ú een vraag kunt stellen.


gemeenteraadOm 16 uur vindt in de raadzaal een Haagsch College Interview plaats met burgemeester Jozias van Aartsen. Net als in het tv-programma College Tour, kunt ook ú uw vraag stellen aan de burgemeester, zoals:


* Hoe zal de stad Den Haag zich de komende 10 jaar ontwikkelen?
* Hoe ziet een dag van een burgemeester er uit?
* Moeten inwoners van Den Haag in de toekomst een burgemeester direct kunnen kiezen?


Heeft u altijd al eens een vraag aan onze burgemeester willen stellen? Reserveer dan uiterlijk 1 september een plekje in de raadzaal voor dit evenement of stel uw vraag. De meest originele vragen worden geselecteerd. U krijgt bericht of u uw vraag mag stellen.


» Meld u hier aan om een vraag te kunnen stellen:


Vincent Rietbergen presenteert het Haagsch College Interview. Het Haagsch College organiseerde eerder interviews met onder meer Mark Rutte en Prins Constantijn.


Rond 17.00 uur wordt de Dag van de Democratie afgesloten met een drankje in de foyer van de raadzaal. De toegang is gratis.


 




12 Sept - Stel uw vraag aan de burgemeester van Den Haag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten