zondag 30 augustus 2015

» Het meest sfeervolle en gastvrije theater

veur


Damlaan 44
2265 AP Leidschendam
070 – 30 000 13


We gaan weer beginnen! Na een heerlijke zomer waarin wij genoten hebben van de vakantie, maar waar er ook is schoongemaakt en opgeknapt, staan wij te popelen om weer te beginnen! Het seizoen openen wij met onze seizoenspreviews op 11 en 12 september. Er komen maar liefst 14 artiesten laten zien wat u kunt verwachten dit seizoen. Noem het gerust een cabaretfestival! En dat voor maar €5,00!


In deze nieuwsbrief kunt u verder o.a. de zojuist geselecteerde film voor deze maand: “Still Alice” vinden, cabaret van Javier Guzman en Emilio Guzman en muziek van Esmay Usmany en The Voice Finalist Leonie Meijer. Nieuw dit seizoen zijn de jeugdvoorstellingen die op zondagochtend plaatsvinden. De eerste is deze maand en is: “Help! Ik heb een vlieg ingeslikt” door Mark van Vliet. Oh en natuurlijk kunt u uw zangkunsten weer laten horen tijdens onze karaoke!


Graag maken wij u er ook op attent dat wij vanaf 1 september acceptant zijn van de Ooievaarspas. Dit betekent 50% korting op onze toegangsprijzen en cursussen indien u een pashouder bent. In verband met de “Regeling Kinderen Doen Mee” van de Ooievaarspas, is het zelfs mogelijk dat uw zoon of dochter gratis deel kan nemen aan een van onze cursussen.


Heeft u alweer net zoveel zin in een avondje theater als wij?
Wij zien u graag snel in ons theater!



 Karaoke Night!
Datum: vrijdag 4 september
Aanvang: 20:00 uur
Genre: karaoke
bestel_kaarten


Sta je ook wel eens tijdens het stofzuigen mee te zingen op ‘I want to break free’? Houd je wel van een leuke avond vol met humor en muziek? Dan is de Karaoke Night zeker iets voor jou. Roep je vrienden en vriendinnen bij elkaar, maak je stembandjes soepel, drink een bakkie thee met honing en kom naar het Theatercafé van Het Veur Theater voor een ECHTE karaoke avond!


Klik hier voor meer informatie.


 



 


u


Esmay Usmany


Niets is wat het lijkt


zondag 20 september 2015 — 14:30


Tickets
€ 15,00


Foto: Stefan van ‘t Pad


In de liedjesvoorstelling ‘Niets is wat het lijkt’ pakt Esmay Usmany haar koffer en neemt het publiek mee op een avontuur door het leven van een jonge vrouw. Ze zingt en vertelt haar verhaal in warme woorden en met mooie melodieën. Over wijzer of eigenwijzer worden. Over loslaten of jezelf vastbijten tijdens die zoektocht naar het ultieme geluk. Maar wat is dat eigenlijk, ultiem ge…eh…luk?


Ze is een 30 jarige vrouw, die in deze levensfase ontdekt dat alles anders is dan het lijkt of dan wat ze had verwacht. Net als ze denkt: “nu snap ik het” komt ze erachter dat ze eigenlijk geen flauw idee heeft. Daar staat ze: een ervaring rijker, maar een illusie armer. En dan die keuzes waar ze steeds voor staat! Om gek van te worden…!


Verhuizen, of toch maar niet? Kiezen voor die rustige jongen of toch die spannende echte vent? De wereld redden of toch maar eerst een date zoeken op internet? En tikt daar ergens niet heel zacht een klok in de onderbuik? Maar gelukkig kan ze er ook om lachen, er valt nog genoeg plezier te beleven.


 


 


 


 



» Het meest sfeervolle en gastvrije theater

Geen opmerkingen:

Een reactie posten